Nezapomeňte ho znovu volit!

Autor
Štítky

Vtéhle zemi se všechno hned rozkecá. Takže, když policie poslala pozůstalým závěrečnou zprávu z vyšetřování Dejvyho Kozyho, který střílel před vánocemi na filozofické fakultě, vzápětí měli spis k dispozici i na Mladé frontě a s malým zpožděním doputoval i ke mně. Nebudu znovu zabíhat do podrobností, toho se už zhostili jiní, jen krátce shrnu, co jsme se ze spisu dozvěděli.

To hlavní asi je, že policie přišla do budovy, kde se náš střelec už rozcvičoval. Přislušníci se porozhlédli po přízemí, poptali se, ještě někdo něco neviděl, nakoukli do prvního patra a zase odešli. Až za nějakou dobu začal Kozák střílet. Všechno ostatní je víceméně vyšetřovací rutina. Potvrzení shody nábojů a nábojnic, identifikace samotného střelce, protože si brokovnicí na závěr ustřelil obličej, nějaké DNA testy, kamerové záznamy, díky kterým víme časový sled, jak se to celé odehrálo.

Policie dorazila do budovy pár minut po Kozákovi, takže měla k dispozici zhruba osmdesát minut času, než začal střílet. Policie už v té době věděla, po kom pátrá, věděla, že je mimořádně nebezpečný a tušila, že je dobře ozbrojený. Přesto to celé selhalo na klasickém šlendriánu. Policejní hlídka pátrání pojala celkem úsporně. Když pak došlo na střelbu, už bylo na všechno pozdě. Vlastní střílečka trvala pětadvacet minut.

Mě osobně ještě zaujalo, že střelec střílel takřka výhradně po děvčatech… Možná je to jen náhoda, protože ve třídách byly dívky ve velké převaze, ale nedivil bych se, kdyby existovala hlubší souvislost. Mladí muži to dneska mají těžké, když mají společensky zakázáno, být muži. Možná proto je tak oblíbený Filip Turek, protože po desetiletích zženštilých hrdinů tady konečně zase máme jednou chlapa, který se nestydí za to, že je chlap. Ale to jen tak na okraj.

Víceméně vše, co bylo ve spisu, jsme v podstatě věděli už v prosinci. Už pár dní po střelbě jsme věděli, kdo je pachatel, čím střílel, čím spáchal sebevraždu, věděli jsme, že do školy přijel z Hostouně, věděli jsme, že zanechal dopisy, věděli jsme, že střílel i v Klánovicích… věděli jsme víceméně všechno. Z tohoto hlediska spis nepřinesl nic překvapivého nebo objevného.

Kromě jedné věci…

Právě té, že policie měla víc než hodinu času na vypátrání Kozáka v té budově, kde byl, ale neudělala to, protože šlendrián vítězí úplně všude. Prostě se na to vykašlali. Tečka. Pánbůh jim dal osmdesát minut, které se rozhodli nevyužít.

Mohlo to celé dopadnout jinak? Mohlo i nemuselo. Budova je to velká, není nikde řečeno, že by Kozáka vypátrali. Není nikde řečeno, že by jeho běsnění nespustili dřív. Ale také není nikdy řečeno, že by ho neeliminovali včas. Kdyby si dali tu práci a šacovali tu budovu pořádně, mohlo být všechno jinak. A hlavně, ať by to dopadlo jakkoliv, nikdo by nemohl říct, že se policie nesnažila a že neudělala maximum možného.

Tohle je také jediný důvod půlročního mlčení. Policie prý udělala všechno dobře. Takhle nám to bezprostředně po činu řekl sám Ó Velký Dozimetr Vítek Raušan. Policie nepochybila, všechno je v nejlepším pořádku. Ale bylo lepší vše odtajnit až po volbách. Až dostatečně dlouho po činu, protože kdybychom informaci o čase věděli hned, tak už Rakušan nebyl ministr a policejní prezident chodil kanálama. Přitom, tato informace byla v době, kdy nám Vítek meldoval skvělou práci policie, už k dispozici.

On normálně bezotyšně lhal, přesně tak, jak to dělá vždycky. A majnstrým tuhle hru hrál s ním. Nikdo se neptal, nikdo nezjišťoval. Prostě to nechali vyhnít, až bude po volbách a až pomine naléhavost. Ještě zvládnout korespondenční volbu, ještě se pokusit s Nerudovou vyhrát volby do EP. Kdybychom tohle věděli tenkrát v prosinci, tak už žádné hnutí STAN dneska neexistovalo.

Když se podíváte na tu tiskovku, kde si policejní špičky spolu s Vítkem zachraňovaly koryta, neubráníte se dojmu, že ten šlendrián není na hrbu těch polišů, kteří se prošli po budově a odešli. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby k odchodu z budovy dostali rozkaz. A ten někdo, kdo jim tento rozkaz vydal, dostal rozkaz od svého nadřízeného. Možná bychom byli překvapeni, jak vysoko vede odpovědnost, kvůli které možná zemřelo čtrnáct lidí. Ta jejich tehdejší tiskovka dostává úplně nový rozměr.

Na závěr mi dovolte, abych se obrátil přímo na naše libtardí spoluobčany:

Hele, vážně chcete, aby vám tohle dělalo ministra vnitra? Vždyť ono to lhalo v přímém přenosu. Bezotyšně to zamlčovalo dost podstatná fakta a mělo k tomu jediný důvod. Zachránit si svojí dozimetrickou kůži. Vážně chcete mít takovou policii? Nebo si myslíte, že když jste liberální, že budete mít od Vítka nějaké lepší zacházení než dezoláti? Ani náhodou. Křivák zůstane křivákem nejen k nepřátelům, ale i k přátelům a Rakušan se ukázal jako dokonalý křivák.

Nebo už jste tak daleko, že účel světí prostředky? Tak si nachystejte mramorovou stélu a můžete si tam vytesat prvních čtrnáct jmen těch, jejichž památku bylo možné pošpinit pro zachování volebních preferencí hnutí STAN a pozice Vítka Rakušana osobně. Přidejte si jejich pozůstalé, kteří vám určitě rádi podepíšou, že policie nechybovala a všechno bylo v nejlepším pořádku… Ať žije Rakušan.

Až se to zopakuje v bledě modrém, tak se nedivte. Liberální demokracie vyžaduje oběti. Přesně takové, jako na té filozofické fakultě. Přesně takové, jako když někdo v Německu ubodá policajta. Jen pokračujte v přesvědčení, že to s ničím nesouvisí. Jo, kdo že to podepsal henten migrační pakt? Rakušan. Jsme doma.

Už dvakrát proklel republiku. Jednou po střelbě na fakultě, podruhé svým podpisem. Hlavně se ho hodně zastávejte, hlavně hodně nadávejte těm, kterým se to nelíbí a hodně moc se semkněte. Nebude trvat dlouho a celé si to prožijete zas, protože pokud z tohoto činu nebude vyvozena odpovědnost a nedojde ke změně předpisů, tak brzy budeme nosit svíčky na další pietní místo. Já vím, já vím… s ničím to nesouvisí… ale Němci se od wir schaffen das dopracovali za pár let k osmatřiceti útokům nožem denně. Měli takových Rakušanů hodně…

Děsí mě, že ti stejní, kteří Vítkovi schvalují jeho tutlání chyb, se třesou na válku proti Rusku. Tady měla jedna chyba za následek čtrnáct mrtvých a ti, kteří mají národ vést, to zametají pod koberec. Dovedete si představit chyby za války? Dovedete si představit, že místo poučení se budou chyby schovávat a bude to mít za následek tisíce ztracených životů? Aha, pardon, ono už se to na Ukrajině děje. Mají statisíce mrtvých a prochází jim to. Možná opravdu stačí zatloukat, zatloukat, zatloukat… jo a mééédia musejí spolupracovat a rezignovat na novinařinu. Je to stejné jako s Kozákem… stačí informace o skoro podepsané mírové smlouvě odsunout o dva roky. Tenkrát by za to padaly hlavy, dneska už je to jedno…

Spojení mééédií a křiváků, to je budoucnost. To se pak vládne jedna radost. A co si budeme povídat, u nás už s tím v Dozimetru také začali. Už je za nimi pět mrtvých, k tomu jeden z Fialovy kampeličky a nikoho to nezajímá, protože to novináře nezajímá. Kozák je nezajímá, policejní vyšetřování je nezajímá… až nastoupíte na frontu někde u Bachmutu, také je nebudete zajímat…

Tak nezapomeňte Vítka znovu volit. Pod jeho vedením funguje policie naprosto skvěle. Obzvlášť, když si někdo otevře hubu na fejsbůku. Jistě si stejně dobře povede i jako člen válečného kabinetu. Bude v tom stejně dobrý jako Zelenský. Jak vidno, z nějakých mrtvých se neposere.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (556 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

že okamžitě po zveřejnění Vidlákova článku má hodnocení od tří troubelínů vždy po jedné slepici? A to pravidelně každý den. Dyk to nestihne jeden ani přečíst!!! 

Průměrný počet slepic: 4.6 (98 hlasů)

éto ťóchnika

:-)

Já bych se vsadil, že jde o troubelína jenom jednoho.

A ten střelec který nenáviděl celý svět kdovíproč nestřílel do houfu, který mu cajti nahnali pod mušku na náměstí. Asi to bude jinak, než nám Dozimetři meldují.

Průměrný počet slepic: 4.5 (86 hlasů)

In reply to by Rad

Trvalý odkaz

.. zejména když hned za rohem je vstup do metra. Nezkoumal jsem tu causu cílevědomě, ale zavadil jsem o informaci, že úniková cesta z té budovy vedla jinudy než na náměstí.

Navíc by se evakuace budovy měla pravidelně trénovat. Když jsem byl před mnoha lety údržbář v UniCredit Bank, tak jsme trénovali požární evakuaci budovy, mimo jiné proto, aby dokořán otevřené budovy někdo nevyužil ke krádežím.

Průměrný počet slepic: 4.5 (50 hlasů)

In reply to by Rad

Trvalý odkaz

Vidlák dnes opět napsal článek k zapamatování, článek ve kterém zmínil nedávnou tragickou událost, popsal její průběh, popsal dění okolo, popsal jak šly události v době před před i potom. Stalo se to 21. 12. 2023. Vidlák připomněl, jak znělo jediné správné vysvětlení v podání nejlepších, svobodně zvolených, všemi liberály i Bruselem milovaných, koaličních představitelů Bruselské pětky. Jejich konání od toho dne, i jejich jediné správné vysvětlení se ukázalo pro velkou část lidí postačující, důvěryhodné a dostatečné.

A my zde, když znovu máme před očima text, fakta a detaily té tragické události, se zabýváme slepicemi! Řešíme hejno slepic!

Tak to bývá, tak se to obvykle děje, tak se to obvykle děje nejen tady, ale i jinde, vlastně se to tak děje vždy a všude. Řeší se hejna slepic. Jen málokoho zajímá, že každému kurníku a všem slepicím vládnou kohouti. Když už se o kohouty začneme zajímat, předvším obdivujeme krásný ocas, figuru, sledujeme jak kokrhají a tak podobě. Ale jestli je to ten pravý kohout do slepičího hejna??? To obvykle poznáme až pak. Může se stát, že to nepoznáme ani pak. A tohle a přesně takto se to opakuje při každých volbách. Probíhá to všude úplně stejně. Řeší se hejna slepic, nikoliv kohouti.

Ti z nás, kteří se před volbami zajímali o kohouty pro kandidující hejna slepic, nevybrali a nevolili žádné hejno z těch která dnes vládnou. Ale všichni ostatní to těmhle slepicím házeli. A novináři? Ti psali, píší, napsali a ještě napíší spoustu článků, za které dostávají zaplaceno, pokud píší správně a správně fandí. Nejde o nic, jen o prachy, no tak co, že jo? A všichni se potom společně se slepicemi peleší na stejném smetišti, peleší se a jsou spokojeni, někteří i šťastni a touží po svých kohoutech s krásnými péry na prdeli…

Tak to chodí nejen u nás, tak chodí i leckde ve světě.

Příklad:

Joe Biden získal při prezidentských volbách okolo 81 milionů hlasů. Tihle všichni voliči (skuteční i korespondenční) si přáli, aby právě on se stal jejich prezidentem. A on skutečně jejich prezidentem nyní je. A je prezidentem takovým, jakým právě on být umí. Všichni, kteří ho volili, tak teď mají TO co chtěli mít. Mají svého Bidena, Biden reprezentuje Demokratickou stranu. Vše co dělá, dělá tak, jak to Demokraté dělají. A Demokraté to tak dělají už dlouho. Žádná novinka, nic neznámého. Co jiného očekávat?  Těch 81 milionů voličů, ti všichni získali přesně TO pro co se rozhodli. Nyní se mohou společně pelešit na jednom smetišti. Smetiště je cíl a je to i jistota. Jistota co v každém případě zůstane.

Průměrný počet slepic: 4.7 (65 hlasů)

Už jsem to tu minule psal, že během několika minut nabíhají "jednoslepice" a to nejen u Vidlákova článku, ale i v průběhu diskuze u některých příspěvků. Dělá to technika, kterou si "někdo" naprogramoval. Jsem o tom přesvědčen.

Průměrný počet slepic: 4.6 (47 hlasů)

ještě mastí brko

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Před pár dny jsem na to také upozornil, protože jsem na zveřejnění článu čekal i já :-) 3 jednoslepice se objevily během několika vteřin. Jsou to ubožáci, protože hodnotí nízko schválně aniž by slovo přečetli. Ale může to dělat i jen jeden trouba, pokud má k dispozici 3 různá zařízení. Ale s tím se nedá nic dělat. Nejlépe to ignorovat.

Průměrný počet slepic: 4.6 (47 hlasů)

Jen co jste to dopsal dostal jste jednu "jednoslepici". To potvrzuje to, co jsem psal víše. Hold "umělá inteligence" funguje.

Průměrný počet slepic: 4 (36 hlasů)
Trvalý odkaz

I celý zbytek pětidemolice. Nevěřím, že Kozák střílel v Klánovicích. Moc mlhy okolo, smrdí to. A nevěřím ani tomu, že si tou brokovnicí ustřelil obličej sám. Jasně, vyšetřování skončilo, ofi verzi máte, prokázat se to nedá. Prostě mi to nesedí. A je docela možný, že ten šlendrián při pátrání před střelbou byl záměrný. "Pro jistotu to tam trochu omrkněte ale on bude v jiné budově"

Průměrný počet slepic: 4.7 (78 hlasů)

K těm Klánovicím se údajně měl přiznat v těch dvou dopisech na rozloučenou. Takto proběhla informace v médiích. Nikde ale uvedené dopisy zveřejněny nebyly. Naši "čučkaři" určitě umí napsat dopis, nebo ne?

Průměrný počet slepic: 4.7 (78 hlasů)

Ano, to přiznání je právě ta ofi verze ale pokud se dobře pamatuju, tak ten dopis našli asi až po šesti dnech. Velká pochybnost, že byl autentický. Přitom údajně barák obrátili vzhůru nohama ještě před střelbou. To našli výbušné zařízení. Je to už půl roku, nevím jestli si všechno vybavuju správně. Určitě se dá dohledat, co všechno o tom případu bylo den po dni zveřejněno.

Průměrný počet slepic: 4.8 (54 hlasů)

In reply to by Jirkafik

Trvalý odkaz

To je právě ono. Pokud by ta ofi verze byla pravda tak by ho našli hned. Je fakt, že ho s Klánovicemi spojovali takřka hned. Napřed že měl stejnou zbraň jakou se střílelo v Kl. , ale nepotvrdili to balistikou a až potom přišli s těmi dopisy - údajně dvěma - a to je to co zavdává příčinu ke konspiracím. Nikdo mne o opaku nepřesvědčí a ta varianta, že si ukr. přijel pro ženušku je logičtější (když už nic jiného).

Průměrný počet slepic: 4.7 (61 hlas)
Trvalý odkaz

…“kdybychom informaci o čase věděli hned, tak už Rakušan nebyl ministr a policejní prezident chodil kanálama...“

Já myslím, že je splachovací stejně jako všichni, kdo u nás o něčem rozhodují. A že STAN s Ropuchou (žábou) na prameni by fungoval pořád stejně, protože mít na krku DOZIMETR se všemi těmi mrtvými, FF se všemi těmi mrtvými, lhaní o migračním paktu, Putina v pytli atd atd., tak už nevím, co by se muselo stát víc, aby byl hnán svinským krokem i s touto průserovou vládou.

(O Klánovickém lese si pořád myslím svoje, stejně jako o vakcínách a covidu, který „kde se vzal, tu se vzal“)

 

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (101 hlas)

zlikvidoval za jediný den Putin na UA 

Průměrný počet slepic: 5 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

.. že v Klánovickém lese snad střílel ukrajinský voják, který si přijel pro partnerku, která svému, snad českému, manželovi porodila dítě, a že oba odjeli pryč z republiky. Proto obětí té střelby byl muž a miminko..

Pokud tomu tak bylo, tak chápu, že se to politicky nehodilo, a zabitý masový vrah byl vhodný objekt, kterému se to dalo připsat.

Když se chce lev spářit s lvicí, která má mladé, nejprve sežere koťata, která zplodil jiný lev.
Lvice, bránící svá mláďata, je synonymem ženské udatnosti.

Jakékoliv utajování vždy probudí vlnu spekulací a dohadů. Určitě by se mělo, byť s ohledem na probíhající vyšetřování, nakonec, nejpozději po uzavření případu, vždy zveřejnit fakta.

Průměrný počet slepic: 4.7 (83 hlasů)

Jsem čtenářem kydů už docela dlouho, ale teprve teď jsem se odhodlal k registraci, abych se k vám mohl připojit. Nejsem ve všem za jedno s vidlákem, to říkám dopředu :) nejsem zastáncem menšího zla, protože pro mě zlo je zlo, a z malého se velmi rychle stane velké (viz pětikoalice se tvářila jako menší zlo než Babiš, Babiš se před tím taky tvářil jako menší zlo atd.) ale utíkám od tématu.

Problém nás voličů je ten, že máme krátkou paměť a nevnímáme souvislosti. Volíme podle sympatií, nebo kvůli jednomu bodu v programu a nekoukáme na stranu jako celek. Je pravda, že politické spektrum začíná být dost vyčpělé a vše se staví na jedné osobě. Myslím si, že je to v podstatě od vzniku ANO v roce 2011, kdy v podstatě to bylo postaveno na Babišovi.

K dnešnímu článku. Zde jsou fakta, která se ale nesla společností už od té tragédie. Za mě totálně zpackaná akce ze strany policie. Chvilku jsem u PČR pracoval. Ne vysoko, ale pochopil jsem že je tam spoustu blbců, ale většina tak nějak té práci rozumí a co se týče vyšetřování, tam blbci nebývají. Tam bývají politické tlaky. Rychle jsem od tam utekl.

Bude to znít jako konspirace, tak s tím naložte jak chcete. Vražda v Klánovickém lese nedává smysl, aby to byl ten student. Není to nikde v okolí jeho bydliště, nést sebou takhle zbraň a použít ji taky není jen tak i pro zkušeného střelce. Zabít mimino chce úplně jinou psychiku než co si dokážete představit. Navíc v prvních zprávách dokonce bylo, že stopařský pes našel stopu k místní ubytovně, která byla plná Ukrajinců. Byli rozhovory s rodinou zastřeleného, ale po družce nikde nic, nikde nic neřekla, zmizela z prostoru. Nic jsem nedohledal.

Skočíme o pár dní dál. Tragédie na fakultě. Kozák si odnesl všechny zbraně, ale nechá v domě tu, se kterou již zabíjel. Všechno si nanosil do školy, ale tuhle tam nechal. Dopis na rozloučenou. Byl někde k nalezení? Pokud nastražím výbušné zařízení, nehrozí že ten dopis bude při tom zničen? Pokud to měl být manifest, v dnešní době internetu je papír a tužka trochu mimo.

V době, kdy byl na cestě do školy, policie měla zprávu již o výbušnině, vraždě jeho otce, o tom, že se chystá zabít, ale má sebou několik zbraní. Policie zanedbala prohlídku, vsadila na špatnou budovu a pak při zásahu vyhnala lidi tam, kde budou ideální terč pro střelce. Ale Kozák toho nevyužil, šel na ochoz a nikoho již nezastřelil a ve chvíli, kdy se objevila policie si sáhl na život. Při tom údajně bylo vidět, že zvedá ruce a pak byl najednou mrtvý. Nabízí se možnost dvou střelců. Zmanipulovaný Kozák se stal obětním beránkem. Hodili na něj vraždu v lese a střelbu na fakultě a pravdu se nikdy nedozvíme.

Jsou to otázky, na které měli odpovědět. Místo toho poslali druhý den člověka v plné polní na tiskovku, aby řekl že vše bylo v pořádku a podle pravidel. Toto jsou teorie k zamyšlení a nechám na vás, jak se na to budete dívat.

Průměrný počet slepic: 5 (71 hlas)

Všechny ty indicie přímo křičí, že nás chtěli hlavně "ochcat" a mysleli si, že je to tak pro plebs dostačující. Nejsem žádný Columbo, ale to, co jste popsal, jsem si od začátku uvědomovala, proto bych musela být padlá na hlavu, abych jim ty jejich závěry spolkla. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (34 hlasů)

naprosto s vámi souhlasím, hlavně s tím, že malé zlo neexistuje. Zlo je zlé, ať se na něj díváme, jak chceme.

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)

bývalý velitel krajského uboz nad policejními variacemi kroutil hlavou.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

Menší – větší zlo

V tomhle si dovolím nesouhlasit. Ano, ať už tomu slovu - zlo - dáme jakýkoliv přívlastek pořád to bude zlo. Můžeme to nazvat i jinak – přijatelnější zlo, vynuceně zvolené zlo … Ať to nazveme, jak chceme, pořád to bude zlo. Jsou ale situace, kdy si mezi dvěma zly musíme vybrat. Uvedu hodně markantní příklad. Ve filmu Skála (1996) se američtí vůdci rozhodují, zda připustí teroristický útok na statisíce civilistů a nebo vědomě, spolu s teroristy zabijí i 81 rukojmích. Obojí je zlo. Které je přijatelnější? Kdysi jsem se setkal s výrazem Sofiina volba. Ne ten román jsem nečetl, jenom nějaký výcuc ale myslím, že zrovna o tom je řeč…

Skála (1996) | ČSFD.cz

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

In reply to by Jirkafik

Trvalý odkaz

Sofiinu volbu jsem kdysi četla 2x, pak jsem ji svého času někomu půjčila a ten někdo mi ji nevrátil (knihy je dobré nepůjčovat). Byla to výborná kniha, už si ten obsah moc nepamatuji, ale bylo tam hodně psychologie (a to já ráda).

Průměrný počet slepic: 3.6 (7 hlasů)

Sophia či jak se to píše se musela rozhodnout, které ze svých dětí obětuje.

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

To sice ano, ale kniha měla vícero rovin a prolínajících se osudů, a člověka do děje vtáhla tak, že nemohl přestat číst. 

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

podepisovat na druhé stránce

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Já jim nevěřím ani slovo, takže bych jim nevěřila ani ta jejich fakta. Bomba, která spadla do Polska, byla okamžitě ruská, Vrbětice "dovyšetřili" po návratu z USA, aby bylo "všem jasno" a žhář-čmoud, který zapálil autobus(y), tak za to mohli taky Rusové. Ti Rusové jsou tak "marní", že zatímco bojují na Ukrajině, stojí jim za to u nás pálit nějaký autobus..., to už si z nás dělají prdel jak Novotný v ODS.

------------------------------------

Nejenom, že se dezinformace nekontrolovaně šíří, ale ony se ještě navíc nekontrolovaně stávají pravdou.

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (107 hlasů)

Přesně takhle jsem to taky četl. Tato verze mi přijde pravděpodobnější a má i víc logiky. Prostě mi nesedí verze, že si nějaký magor jde do lesa vyzkoušet bouchačku a kromě náhodného chlapa rozstřílí i kočárek s miminem. Jasně, je to pořád jenom spekulace ale příjde mi pravděpodobnější.

Průměrný počet slepic: 4.6 (51 hlas)

.. je celá Praha, a ani vlak tam nejede bez přesedání.

Jak říká Sigourney Weaver, hrající v Avatarovi doktorku Grace Augustineovou:

"Chčijí nám na hlavy, a ani se to nepokouší vydávat za déšť"

Průměrný počet slepic: 4.6 (71 hlas)
Trvalý odkaz

Založili a provozovali jsme jednu socku "Notesoo" Přihlásil se tam jedinec, který tvrdil, že je vědec. Byl sprostý, urážel ostatní, prostě prudič. Z naší strany provozovatelů dostal několik upozornění a pak následoval jeho zákaz. Oháněl se tím, že Notesoo je síť bez cenzury. Nikdy nepochopil, že i když je něco bez cenzury, jsou jistá nařízení, které se musí respektovat a ručí za ně provozovatel. Tento týpek se přihlašoval pořád a pořád, pod různým nicem, tedy jménem. Nešlo se ho zbavit. Prudil všude, kde se dalo, včetně FB. Někteří jedinci jsou prostě takto naprogramováni, jinak řečeno, magoři.

Průměrný počet slepic: 4.4 (32 hlasů)

a už máte jednu "jednoslepici" - ale né ode mne! Že by vás stále pronásledoval?

Průměrný počet slepic: 4 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Okolo toho všeho je tolik neznámých, že to nutně vzbuzuje nedůvěru a otazníky o co "vlastně vůbec šlo" a "kdo a co bylo v pozadí"? Pokud např. jen porovnám humbuk kolem nebohého zapalovače autobusu, to denně tlačené "drama"! A srovnám to s tím "tichem po pěšině", které po tak strašně šokující a u nás naprosto bezprecedentní situaci tehdy i pak nastalo, opět se nabízí, že možná cosi "dosti smrdí"! Také jsem zaznamenala tehdy v tom období, že pronikla jakási informace, že se o "kauzu" zajímala CIA, a to dokonce osobně zde! Ale nejsem si jistá, jak moc to odpovídalo skutečnosti...? Mlžilo se kolem toho velmi po většinu času. Např. i v tom, že údajně měly být v domě dopisy, ale zároveň měl být i nastaven v domě jakýsi výbušný systém? Nejasnosti, rozporuplnost, prapodivné dění okolo... Ale jak bychom se mohli divit, když dozimetr, kampeličky a ...?

Přikládám odkaz na rozhovor s maminkou  jedné studentky...

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Srab-Rakusan-Vratit-mu-to-do-toho-jeho-Matka-studentky-zabite-na-FF-UK-po-vcerejsku-pritvrdila-757063

Včera mohla poprvé nahlédnout do kompletního vyšetřovacího spisu masové vraždy spáchané Davidem Kozákem na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Lenku Šimůnkovou, matku Kozákem zabité studentky Elišky, to však neuspokojilo. I nadále viní Policii ČR a ministra vnitra Víta Rakušana (STAN) z vážných pochybení, která její dceru stála život. „Jste srab, pane Rakušane, zrovna tak vy, pane Vondrášku," vzkazuje přes ParlamentníListy.cz. „Ani nevíte, jak moc bych mu jeho samolibá slova vrátila do toho jeho ksichtu!" dodává k osobě ministra vnitra.

 

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (55 hlasů)

In reply to by Itkica

Trvalý odkaz

.. tohle je na demisi celé vlády.

 

Mezitím město Vsetím zase bylo odsouzeno k výplatě 1.850.000 odškodnění šesti rodinám, které byly podle zákona vystěhovány bez náhrady, ale přesto je město Vsetín nenechalo jít žebrotou, dali jim bydlení v jiném městě, protože už se do kontejnerové čtvrti nevešli.

Celé to zařídila advokátka, která si je našla přes neziskovky, a za jejich zastupování chce 5.000.000, které také musí město Vsetín zaplatit.

Město se bude odvolávat do Štrasburku.

Průměrný počet slepic: 4.9 (55 hlasů)

Jen v rychlosti!

Tohle ta skvadra v čele s kritušanem asi nečekala... Jsou snad beztrestní, to si myslí?

Dusno. Matka Kozákovy oběti přišla do sněmovny vyzdobena

20.06.2024 11:06 | Reportáž

Spravedlnost pro Elišku. Rakušan, Vondrášek, Matějček, odstoupení z funkcí. S takto vyzdobenými šaty přišla na jednání sněmovního bezpečnostního výboru Lenka Šimůnková, jejíž dcera Eliška padla za oběť šílenci Davidu Kozákovi, střelci z Filozofické fakulty UK.

Paní Šimůnková dlouhodobě kritizuje přístup ministra vnitra Víta Rakušana a vedení Policie ČR. Ministr tvrdí, že za prosincovým zásahem proti Kozákovi stojí. Když však média tento týden zveřejnila závěry policejního usnesení, kterým se případ odkládá, vyvolalo to bouři u pozůstalých po obětech, ale též mezi veřejností.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Dusno-Matka-Kozakovy-obeti-prisla-do-snemovny-vyzdobena-757199

 

 

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (20 hlasů)

Ještě přidám tento, dle mého vynikající komentář, shrnutí, udeření na hlavičku, paní Maršálkové! Týká se to všeho, nejen této "kauzy"

Na jedné straně pochybnosti, které se stále valí na zásah policie proti vrahovi Davidu Kozákovi. Na druhé straně tvrzení vládního zmocněnce Otakara Foltýna, že občan má věřit státním institucím. „Já státu nevěřím,“ říká ParlamentnímListům.cz rovnou mediální expertka a poradkyně Alena Maršálková. 

Nedělá si však iluze o tom, že by tato vláda složená ze stran, jejichž představitelé mají plná ústa demokracie, ale v reálu „skutek utek“, jednala tak, jak se ve standardních demokraciích běžně děje. „Celý tenhle pětikoaliční kabinet, ať už jde o jakýkoli incident, jakoukoli událost, nekomunikuje a tutlá. Jeho hlavním cílem je neinformovat, neustále manipulovat veřejným míněním, lidi přesvědčovat nebo vymlčet

Přidává ještě postřeh k oficiálním vyjádřením zástupců policie a ministra vnitra, nad nimiž zůstává rozum stát. „Když dojde k tragickému incidentu po 16. hodině a před 18. hodinou v televizním živém vstupu zazní, že policie dělá maximum, a pak před 20. hodinou řekne policejní prezident, že v Klánovickém lese, kde došlo k vraždě muže a novorozence, střílel tentýž pachatel z Filozofické fakulty, a že když provedou domovní prohlídku, tak určitě ztotožní zbraň, to přece není normální. Jak to mohl vědět? Dělali jednu botu za druhou, a to ve svých vlastních oficiálních vyjádřeních. To znamená, že pokud informovali, tak manipulovali s veřejností. Teď, když nemají argumenty, mlčí, protože by jinak museli s pravdou ven. A museli by přijmout odpovědnost. Ale to není jen u této tragické události, to je celá politika a komunikace pětikoaliční vlády,“ zdůrazňuje mediální poradkyně Pro Libertate, Institutu práva a občanských svobod.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rakusan-a-masakr-na-FF-UK-Ja-statu-neverim-A-Foltyn-mi-to-nenaridi-757172

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)

In reply to by Itkica

Trvalý odkaz

Průměrný počet slepic: 4.8 (25 hlasů)

.. kvůli nepřekračování limitů hluku. A na denní nošení to rozhodně není, při sebeobraně je kravál naopak žádoucí, dost často už výstražný výstřel útočníka umravní, zvláště když mají zafixováno, že další rána půjde do masa.

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

že tlumiče jsou od 2021 povolené, ani jsem to nevěděl. Ale stejně na to nemám uzpůsobené kvéry.

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Vzpomeň si, Vidláku, 6 nebo 8 let zpět, jak někdo v sebeobraně zastřelil Roma. Na Silvestra, nebo den před. Pak se půl roku dělaly posudky, jen aby se veřejnost nepobouřila!!!!!  proti Romům. Stejně se nakonec lidi na druhem konci republiky (v Budějicích) nasra…..! 
Ale ten chudák byl pod klatbou půl roku, než ho osvobodili.

Průměrný počet slepic: 4.7 (43 hlasů)
Trvalý odkaz

Ano, to je  přesně  ono -  'Wir schaffen das'  -  to  je počátek dnešního stavu 38 podobání nožem každý den.  Zjevně  to však  nestačí k tomu, aby  se  ovčané v Německu vzpamatovali a  nevypráskali  bičem  z vlády  ty,  kdož za současný totální rozvrat Německa na všech úrovních mohou.  Vzhledem k  mega průserům, které v Německu mají je výsledek AfD  překvapivě  relativně nízký.

A kdy se tedy ovčané vzpamatují?  Mooooožná jim to dojde, až bude pobodaný  nebo padlý na frontě v každé rodině.  Jenže problém je v tom, že až tato  situace nastane, už bude pozdě. Ono totiž v Německu a ve Francii je pozdě už teď. A tak se  vlastizrádci snaží narafičit podobnou situaci i u nás. A jde jim to díky spící většině výborně, protože u nás se mají ovce zatím příliš dobře. A díky pravidelnému krmení, které dodává uším spících ovčanů ČT  to vypadá, že se stavu ve Francii a v Německu  nezadržitelně  blížíme.  

 

Průměrný počet slepic: 5 (51 hlas)

Policie v Paříži řeší šokující skupinové znásilnění 12leté židovské dívky (Jaroslav Zbožínek Seznam 19/6)

Šokující případ brutálního znásilnění dvanáctileté dívky třemi mladíky na pařížském předměstí Courbevoie vyšetřuje od víkendu francouzská policie. Zločin má navíc náboženské pozadí, protože chlapci ve věku 12, 13 a 14 let měli čin spáchat i proto, že se oběť hlásí k židovské identitě.

Podle deníku Ouest-France, který se odvolává na nejmenovaný policejní zdroj, měli mladíci oběť zbít a přinutit ji k sexu včetně análního a orálního, přičemž prý opakovali antisemitské poznámky.

Jeden z násilníků dokonce vylil dívce na hlavu lahev vodky, držel jí u tváře zapalovač a hrozil, že škrtne, jestliže se nepodvolí. Na závěr oběti vyhrožovali, že ji zabijí, pokud něco řekne policii.

Případ vzbudil po celé Francii značný rozruch. „Je to opovrženíhodný čin. Je těžké uvěřit, že se něco takového může stát,“ prohlásil Jacques Kossowski, republikánský starosta Courbevoie. „Doufám, že náš soudní systém dokáže útočníky přísně potrestat, bez ohledu na jejich věk,“ dodal.

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (23 hlasů)
Trvalý odkaz

Půlroku makali na jedné zprávě. S obrovským úsilím ji dokončili právě. Copak se dozvíme, co ještě nevíme? Ale, ministra vnitra za skvělou práci pochválit musíme!

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

co byste chtěli? Snad, aby vám policajti pomáhali a ještě k tomu chránit vás měli? Nebuďte naivní, nebuďte hloupí  za naší ochranu si policajti a celá stoosmička vůbec nic nekoupí.

Průměrný počet slepic: 3.9 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Zajímavý přehled jak si na tom stojí   naši  "vládci"   sebranka u koryt   je  na EpochTimes v článku

Důvěra ve Sněmovnu a vládu je dál nejnižší ....

Podle tohoto článku  vládě: 

rozhodne důvěřují  pouhé 2% obyvatelstva

důvěřuje ( 2+19 ) = 21%

nedůvěřuje  a rozhodně nedůvěřuje  ( 36 + 41 ) =  77% !!!!!!

Pro "vládu" to je velmi žalostný výsledek. Tedy opravuji, je to žalostné pro nás,  protože ONI se svojí neuvěřitelně nízkou důvěrou nadále páchají  sabotáž.  My můžeme jen čumět, čekat na další volby   a ovce se  spokojeně  a bez starostně  pasou dál ...

a

 

Poznámka 1: nechápu, jak může mít PePa107  taková čísla. Vlastně chápu - v marketingu platí,  že   'obal prodává'   a Kolář se netajil  tím, že se mu  marketingová akce 'prezidentské volby'  povedla

Poznámka 2: pokud se vám EpochTimes  líbí, chcete si článek ( další články )  přečíst a obtěžuje vás požadavek na registraci, přepněte na režim 'Asistivní čtečky', dělá se to klávesou F9. Požadavek na registraci zmizí.  To však platí  pouze pro prohlížeč Edge.

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Bohužel došlo k selhání systému. Kdyby si doktoři mezi sebou posílali informace o pacientech, ten magor by nikdy nedostal zbroják. Jak se píše v jednom článku, cvokařce k tomu stačilo 3x kliknout myší. Ale neklikla... Doktoři to prostě nechávají na pacientech. Osobně koncem roku nosím obvoďačce papíry z vyšetření od ostatních doktorů za uplynulej rok. aby si je okopírovala a založila do spisu.

Policajti se taky moc nepředvedli a kdyby ten magor měl pár granátů a mrsknul je do davu před budovou, mohli některé kousky studentů hledat ještě teď.

Ke Klánovicům: Odpovědný policajt se už na podzim prokecl, že k vraždě došlo "zbraní stejného typu", jako na fakultě. Tedy ne stejnou zbraní! Náš magor měl sice několik bouchaček, ale ani dvě stejné, takže v Klánovicích to byl evidentně někdo jiný...

Na akci mu stačily dvě různé pistole, kulovnice bez pažby, se kterou mu to naštěstí moc nešlo a brokovnice, kterou se finálně ukončil tak, aby nešel identifikovat podle ksichtu. Takže otázka skutečného pachatele i jeho "ukončení" může být klidně stále otevřená.

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (39 hlasů)

si nic posílat nemůžou, neboť mají strašně moc práce a navíc se ve svém volném čase stále jen vzdělávají. Díky tomu je naše zdravotnictví na tak až neuvěřitelně vysoké úrovni. Však si ho naši bratři a sestry z Ukrajiny nemohou vynachválit. A je jasné, že jsou zvyklí na úplně jiný level. Jojo, Ukrajina pětikolky vzor a pětikolky cíl! A my do toho cíle dojdeme i kdybychom se k němu museli plazit.

Průměrný počet slepic: 4.5 (25 hlasů)
Trvalý odkaz

Chtěla bych  vědět kdo a co udělalo z Kozáka takové strašidelné monstrum. 

Průměrný počet slepic: 4.5 (21 hlas)