Příjemné křeče

Autor
Štítky

Myslel, jsem že teď týden budu psát o zemědělství. Žně jsou v plném proudu, mám spoustu nových, zajímavých a aktuálních informací… a ejhle, místo toho se v přímém přenosu koukám na to, jak liberálům ujíždějí nervy a pokračují v politice jinými prostředky. V Americe jakýsi mladý místní Kozák (je mu i docela podobný) prostřelil ucho Donaldu Trumpovi. Zabil při tom snad dva lidi z publika, protože když střílíte do někoho na politickém mítinku, málokdy to uděláte tak jednoznačně jako Cintula, který všechno nasypal výhradně Ficovi do břicha.

Kdyby atentátník trefil o dva centimetry vedle, tak byl Trump nadále už jen tak chytrý jako Joe Biden a kdyby trefil o deset centimetrů vedle, tak v USA začala občanská válka…

Policie samozřejmě neriskovala a atentátníka zastřelila, ale až poté, co si sám zastřílel. Sice na něj lidi upozorňovali, ale to víte… bezpečnostní složky jsou v poslední době hrozně liknavé a přicházejí zásadně pozdě. Na střechu, která byla od řečnického pultíku už nebylo zapotřebí dávat žádného strážného, to by si pro atentát nikdo nevybral, bylo to už „mimo perimetr.“ Mimochodem… to jste věděli, že když Kozák střílel na fakultě, tak se o tom URNA dozvěděla nikoliv z operačního, ale prostě od kolegů? Velitel prý útvar zmobilizoval na vlastní pěst. Tos nám taky neřekl, Vítku! Ale hlavně věřte státním orgánům a Foltýnovi obzvlášť.

Igor Mříž se zatím nevyjádřil, jestli schvalování atentátu na Trumpa bude spadat pod svobodu slova jako u Fica a nebo za to budou tvrdé tresty jako když se někdo rozhořčil nad činem toho Ukrajince, který znásilnil a málem zavraždil a to děvče z Plzně. Ale vzhledem k tomu, že většina libtardů už se vyblila, tak to asi bude ta svoboda slova.

Přečtěte si, co k tomu napsali Šafr a Šarapatka. To je literární rulík zlomocný. Ale v tom kýblu žluči je tentokrát zrnko pravdy. Všichni vědí, že Trump včera vyhrál volby. Má z toho pár ikonických fotek, udělal správné gesto, které mají v Americe rádi (oni tam ten šoubyznys opravdu umějí) a kampaň má hotovou. Od včerejška je už tak nějak jedno, koho nasadí proti němu. I kdyby strýček Joe odstoupil, už to nezachrání ani Michelle Obamová. Čili bude lepší, když s Trumpem prohraje senil a úspěšná ikonická afroameričanka zůstane k dispozici na další volby.

Číňani už mají trička s Trumpem natištěná a od zítřka budou v distribuci. Liberální hovada se už také vyjádřila a fejsbůk nikdy nezapomene.

Majnstrýmová média zase ukázala, proč je k ničemu nepotřebujeme. Od první minuty se snažila budit dojem, že na Trumpa střílel jeho vlastní fanoušek, CNN ještě asi hodinu po atentátu vysílala, že Trumpa ochranka vyvedla, protože prostě upadl mezi diváky, místo atentátu se tomu říkalo „jen“ střelba a tak podobně. Liberální mééédia jsou jen propaganda jinými prostředky a podle toho by s nimi mělo být naloženo. Připomeňte mi, že součástí kampaně Nekrm hydru by měla být i česká verze zákona FARA.

No a my můžeme čekat, co se stane dál. Už dlouho píšu o tom, že líbodémo jsou v defenzívě. Odchod od majnstrýmu k Alternativě je zcela jednosměrný. Na demonstrace museli reagovat s obrovskou hysterií, která rostla, jak byly demonstrace stále nebezpečnější. Proti zemědělcům už museli zasáhnout zcela nevybíravě a museli lhát v přímém přenosu. (Filipe Turku, nezapomeň, že Vondra je ten křivák, co mával lživým komprem na Jandejska a ani se nezačervenal. Být tebou, nesedal bych s ním do stejného auta. Znáš to – SPOLU chyceni, SPOLU pověšeni…)

Na Slovensku vybičovali atmosféru natolik, že se střílelo. V USA vybičovali atmosféru tak, že se střílelo. A obojí navíc ještě podělali.

Za poslední tři roky, na co sáhli, to dopadlo katastrofálně. Válku na Ukrajině, sankce proti Rusku, grýndýl, průmysl, doprava, prezidentský kandidát Biden, ba ani ta válka proti Hamásu nejde podle předpokladů. Zároveň čelí nevídanému občanskému odporu. Tak velkému, že musejí neustále mluvit o populismu a ruské stopě. Já vím, Poláci dělají větší demonstrace, ale ukažte mi v našich moderních dějinách období, kdy se pětkrát na Václaváku sešly desítky tisíc lidí a Česká televize tomu nedělala reklamu.

Teď už jim zbývá buďto potupná prohra a nebo budou muset ještě přitvrdit. Budou muset produkovat ještě víc nenávisti, budou to muset dělat stejně okatě jako Vondra, budou muset lhát jako Fiala, budou muset víc střílet, protože všechno se obrací proti nim. I sám Pánbůh, který ochránil jak Trumpa tak Fica.

Opět se budu opakovat, začíná další úplně nejnebezpečnější okamžik. Já vím, je to týden, co jsem psal o předchozím nejnebezpečnějším okamžiku, ale jak vidíte, zase to překonali. Teď buď vyprovokují tu Třetí světovou, která vyresetuje volby, vyresetuje vztahy a vyresetuje lidi… a nebo prohrají. A co víc, teď už si to uvědomují i největší liberální hujeři. Jedno škrábnuté ucho Donalda Trumpa je totiž víc než milion mrtvých Ukrajinců, víme? Takový je náš svět.

Zároveň už začíná být na tu Třetí světovou trochu pozdě… Liberálové už nejsou pevní v kramflecích. Zase z nich byla stržena jedna maska. Zase se ukázalo, jak moc balancují nad propastí. Zase se ukázalo, že jsou ve skutečnosti slabší, než vypadají. A navíc… Hospodin je fakt nemá rád. Asi za tu duhovou agendu a rozvracení tradiční rodiny. Tato událost zase povzbudí další politiky, aby se chovali jako Orbán a ne jako Melloniová. Utvrdí další lavírující, aby to udělali raději jako Babiš, než jako Šmarda. Mohou to zkusit spustit, ale už není jisté, že lokajové budou mít chuť na sebevraždu. Oni se totiž bojí ještě víc než jejich páníčci. Čivavy už vědí, že starý hafan nemá zuby a jejich štěkot je na ruského medvěda trochu málo.

A hlavně, užijeme si v přímém přenosu, jak se náš prezident a premiér snaží najít cestu do Trumpovy zadnice. Doporučuji koupi nového gauče a kýblu popcornu. Pro jistotu mějte po ruce kinedril, protože to chvílemi bude dost nechutné. Tohle totiž nezachrání žádná strategická komunikace. Můžete zamaskovat, že lžete kudy chodíte, můžete zamaskovat, že jste blbej jak putštok, můžete zamaskovat intelektuální dutost a prázdnou hlavu, dokonce můžete zamaskovat Dozimetr. Ale nemůžete zamaskovat ubohost. Ta vždycky prosákne.

Naší Pětikoalici přeji do příštích měsíců příjemné křeče.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (409 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Všude kde se podíváme za posledních třicet let vidíme jen sama “pravda a láska”, samá “demokracie a svoboda”, “právní stát” a “nezávislé instituce”. To je výsledek “liberální demokracie”. A přitom společnost obyčejných lidí je v rukou takové mafie, zlořadu, jaký tady ještě nepanoval. Ať žijí  hrdinové, Bůh je ochraňuj. Jeden z nich je i Vidlák.

Průměrný počet slepic: 4.5 (195 hlasů)

the pitchfork man.

Průměrný počet slepic: 3.5 (51 hlas)

Bobe! Pište česky! (Ikdyž jsme kolonie)

Průměrný počet slepic: 4.5 (72 hlasů)

In reply to by Jarda z Brna

Trvalý odkaz

Bůh chraň královnu, tady Bůh chraň Vidláka. Možu i hantecem ?

Průměrný počet slepic: 3.9 (18 hlasů)

⚡️ 🇨🇿Aktivista Jaroslav Popelka, jenž loni na demonstraci vyzýval ke stržení ukrajinské vlajky z Národního muzea, neuspěl s ústavní stížností. Dostal podmínku.

Výzva k sundání vlajky cizí země z budovy Národního muzea je v ČR trestná. Schvalování vraždy prezidenta cizí země v ČR trestné není. Je skvělé, žít v právním státě.
@neCT24

Průměrný počet slepic: 5 (40 hlasů)

Objednávku na zabití naprosto beztrestně vystaví liberální média a politici šířením nenávistné rétoriky vůči nepohodlnému politikovi. Dlouho se nic neděje, ale procesy už jsou započaty, je pak jen otázka času kdy se v davu najde první dostatečně zfanatizovaný magor, aby vzal ten úkol na sebe a šel „zjednat nápravu“. Dá se k tomu říct jen to že dokud se tato štvavá nenávistná rétorika nestane trestně stíhatelnou, nepřátelé liberálního fašismu budou v ohrožení života. Co Ty na to Fialo, s Koudelkou, BIS, z ČT  a vašimi štvavými médii kteří všude vidíte ruské spiklence a ruské dezoláty?

ps. osobně souhlasím z níže uvedeným příspěvkem pana iw23 a úplně nevěřím příběhům osamělých střelců, kteří útočí úplnou náhodou přesně na cíle, které škodí zájmům Deep state nejvíce. Zvlášť když přesně na toto mají vlastní servisní organizaci, která dělá všechnu špinavou práci za ně (pokračování politiky jinými prostředky). 

z wiki: Deep state (Hluboký stát)  je typ vlády tvořený potenciálně tajnými a neautorizovanými sítěmi moci, které fungují nezávisle na politickém vedení státu při prosazování jejich vlastní agendy a cílů. V populárním použití, termín nese v drtivé většině negativní konotace a je často spojován s teoriemi o spiknutí .  Během prezidentství Donalda Trumpa se termín „deep state“ používal především ve Spojených státech k popisu „stálé vlády“ zakořeněných kariérních byrokratů nebo státních úředníků jednajících v souladu s mandáty svých agentur a stanovami Kongresu v rozporu s administrativou.

 

Průměrný počet slepic: 4 (69 hlasů)

Nevím proč liberálové přijali za své heslo " Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí" když jednoznačně stojí na straně lži a nenávisti. Všechna ta propaganda a štvaní mainstreamu radikalizuje různé šílence a magory, kteří jsou pak schopní opravdu čehokoli. Ale páchají tyto atentáty skutečně nepříčetní lidé? Poslední měsíc si vyhledávám různé operace CIA a musím říct, že zrovna atentáty jsou jejich denní chleba. A říkám si, proč by museli zabíjet jen nějaké neznámé pohlaváry na blízkém východě nebo na druhém konci světa, když se začíná objevovat ohrožení jejich plánů i v Evropě a ve Státech samotných. Chci tím říct, že úplně nevěřím příběhům osamělých střelců, kteří útočí úplnou náhodou přesně na cíle, které škodí zájmům Deep state nejvíce. Zvlášť když přesně na toto mají vlastní servisní organizaci, která dělá všechnu špinavou práci za ně (pokračování politiky jinými prostředky). Takže na závěr: God save orangeman.....

Průměrný počet slepic: 4.7 (60 hlasů)

za reklamu atentátníkovi  Thomase Matthewa Crookse.

Vše se začíná rozmotávat kolem pokusu o atentát na Trumpa, který si vyžádal jednoho mrtvého občana a dva těžce zraněné

Před rokem se objevil atentátník na kandidáta amerického prezidenta Donalda Trumpa, dvacetiletý Thomas Matthew Crooks, člen mezinárodní krajně levicové organizace „ANTIFA“ a fanatický stoupenec Joea Bidena v reklamě nadnárodní investiční společnosti BlackRock, největšího správce fondů na světě, s portfoliem blížícím se 9 bilionům dolarů.

Na videu je v reklamě vidět Thomase Matthewse Crookse jen na okamžik, ale nyní mnozí spojují – a právem – jeho podobu s pokusem o atentát na D. Trumpa. Blackrock je klíčovým finančníkem kyjevského režimu, ale také největším vlastníkem půdy na Ukrajině. Důsledky které s toho plynou jsou jednoduché a logické. Zakladatelem Blackrocku je známý Larry Fink, současným CEO je Laurence D. Fink.

Jak zveřejnil pronews.gr, Ukrajina podepsala dohodu s americkou investiční společností BlackRock o „finanční podpoře při rekonstrukci země“. Tato dohoda překračuje meze hospodářské spolupráce a fakticky staví Ukrajinu pod absolutní ekonomickou kuratelu USA. Dohoda s BlackRock zahrnuje správu strategických aktiv Ukrajiny s cílem přilákat soukromé investice pro hospodářské oživení země.

Zelenského režim tvrdí, že účast BlackRock přinese potřebné finance na obnovu země. Ve skutečnosti takto Ukrajina ztratí kontrolu nad svými základními zdroji a infrastrukturou.

zdroj i s videem viz zde:
https://www-pronews-gr.translate.goog/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/tomas-mathiou-krouks-o-epidoksos-dolofonos-tou-nt-tramp-eixe-emfanistei-se-diafimisi-tis-blackrock-to-2023/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=wapp

ps. tato zpráva potvrzuje domněnku přítele iw23 i moji,  že atentátníci nejsou osamělí střelci kteří útočí úplnou náhodou přesně na cíle, které škodí zájmům Deep state nejvíce , ale za nimi stojí Deep state.


 

Průměrný počet slepic: 4.1 (62 hlasů)

mimikry

Zatím bez slepic

A přesně to udělal europoslanec Filip Turek. Vyjádřil se k útoku na amerického exprezidenta Donalda Trumpa: „Liberální dobytci naštěstí neuspěli v jejich odporné představě demokracie.“

Průměrný počet slepic: 5 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

"Číňani už mají trička s Trumpem natištěná a od zítřka budou v distribuci."     👌

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Místního Kozáka" zlikvidovali, aby nemusel vypovídat proč, co a jak, jako Cintula..., takhle to mají jednodušší, vždyť profíkovi sniperovi by nedělalo problém, aby ho střelil třeba do nohou...  

Fico a Trump, zastánci míru.

V USA obvyklé řešení, které dorazilo i k nám. Toto je ta jejich slavná kolébka demokracie - kdo má jiný názor, musí být umlčen. Atentát na Fica a trestuhodná reakce našeho vládního slepence a jejich fandů, prostoduchých pitomců. Očekávám, že s Trumpem se to bude opakovat, jako by se nic nestalo. Nejsi s námi, tak nastoupí likvidace a fašistické praktiky, jako nedávno na Slovensku. Pohnojili, co se dalo a teď jim všechno krachuje, tak se střílí do těch, kteří to chtějí napravit.

Když nejsou schopni nasadit vítězného kandidáta, tak se pokusí odstranit (zlikvidovat, zastrašit, zastřelit) soupeře. Vyhovuje jim senilní Biden, aby si s ním mohli dělat, co chtějí. Kdyby kandidoval Kennedy, byť z demokratické strany, dopadl by stejně jako jeho příbuzní.

Orbán aby začal nosit neprůstřelnou vestu jako povinnou výbavu.


 

Průměrný počet slepic: 4.4 (100 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

 Zemřel, když chránil rodinu. „Nenávist k jednomu muži vzala život muži, kterého jsme milovali nejvíce,“ napsala na facebooku Comperatoreho sestra Dawn.

Mužem, který přišel v sobotu v pensylvánském městě Butler o život při neúspěšném atentátu na exprezidenta Donalda Trumpa, byl 50letý bývalý hasič Corey Comperatore. V neděli to potvrdil demokratický guvernér Pensylvánie Josh Shapiro.

„Právě jsem mluvil s Coreyho ženou a dvěma dcerami,“ citoval ho server CNN. „Corey byl táta od holek. Corey byl hasič. Corey každou neděli chodil do kostela. Corey miloval svou komunitu, ale hlavně miloval svou rodinu. Byl vášnivým stoupencem bývalého prezidenta a byl velmi nadšený, že s ním mohl strávit večer,“ nechal se slyšet...

JUSTÝNA PÍSKAČOVÁ Seznamzprávy.cz

 

Průměrný počet slepic: 4.3 (79 hlasů)

STŘELCE LIDÉ VIDĚLI, NAHLÁSILI, A BYL TAJNÝMI SLUŽBAMI … IGNOROVÁN !!!

USA: Pokusili se zavraždit Donalda Trumpa během jeho projevu v Pensylvánii. Trump, pokud to do listopadu přežije, se již dnes stal příštím prezidentem Spojených států. Dal jasně najevo – nikdo nás nezastaví! Liberální politici nejsou nikdy terčem těchto útoků. Nikdy. Vždy to odnesou sebevědomí konzervativní politici. Proč? Liberálové je totiž skutečně nenávidí. A nejsou tolerantní, přestože si na to hrají. Novodobý liberalismus v praxi...   celé na:   https://cz24.news/…an/

Průměrný počet slepic: 4.1 (58 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Když římský císař Caligula mohl pro svého koně Incitata zajistit zvolení konzulem v římském senátu, proč by demokraté nebyli schopni zajistit zvolení senilního Bidena opět prezidentem. Obě volby jenom potvrdí, že ti, co si to prosadí, tou institucí v podstatě pohrdají. Můžou si to dovolit, protože mají jiné nástroje, jak vnutit zemi svoji vůli. A prezident nebo konzul, to jsou jen loutky, na kterých ve skutečnosti nezáleží. Vládnou jiní.
Průměrný počet slepic: 4.7 (79 hlasů)

Příklad co potvrzuje pravidlo - PePa 107

Průměrný počet slepic: 4.9 (60 hlasů)

In reply to by Jarda z Brna

Trvalý odkaz

protože by pro nás bylo lepší mít na Hradě koně, než vola.

Průměrný počet slepic: 4.8 (53 hlasů)
Trvalý odkaz

Ministr Vít Rakušan se zase předvedl. Násilí do politiky podle něj nepatří.
Vzpomínáte však na Putina v pytli na mrtvoly? To je podle něj co?
Nela Lisková mu však připomněla další hříchy viz foto

rakusan nela liskova

Průměrný počet slepic: 4.7 (163 hlasů)

Ještě není Trump zvolený a už mu lezou do zadku. Nejspíš už to došlo i našim slizounům.

Průměrný počet slepic: 4.3 (61 hlas)

Pan Antonín zapomněl napsat. že Ušáci mají po světě cca 800 základen. Všechny jsou pro ně strategicky důležité. Rus jen několik desítek a to ještě na obranu vlastních hranic. Jó, statistika nuda je, má však cenné údaje...

Průměrný počet slepic: 4.8 (62 hlasů)

Pane Milane můj příspěvek je ironie na Američany. Ta mapa to potvrzuje všude jsou vidět jen americké vlajky (základny USA a NATO) nikde Ruská vlajka.

statistika:

Spojené státy mají přes 750 vojenských základen v 80 zemích světa – ty nejdůležitější v Evropě (nejvíce v Německu = 21). Spolu to čítá 150 až 200 tisíc amerických vojáků.

Rusko má základen celkem 25, těch tradičních vojenských jen 15, a kromě Sýrie jsou všichni ostatní většinou ve 12 převážně postsovětských republikách.

Ještě pro zajímavost – euroatlantický spojenec Američanů, Velká Británie, jichž má 140. Také v tomto případě (ne)poměr s těmi ruskými bije do očí a ještě více vyniká v počtu součtu amerických a britských vojenských

Logická úvaha svádí k logické otázce Když mají USA své vojenské základny v Evropě, bylo by přece fér – v rámci mezinárodní rovnováhy sil, tolik potřebné k zachování trvalého míru, aby Rusko mělo vlastní vojenskou základnu zase na americkém kontinentu, např. ve střední Americe či v Mexiku, ne? Zatím je však Rusko nemá ani v Evropě, natož kdekoli jinde. A proč je u nás mělo po srpnu 1968, to by bylo na jinou analýzu, s nějakým pomateným Pražským jarem však absolutně nesouvisející.

Nebylo by od věci pídit se potom, proč evropské obyvatelstvo tento nepoměr akceptuje? Ono je totiž neohrožuje Rusko, jak je jim dnes a denně servírováno, ale právě ten nepoměr… Čím dříve si to uvědomí, tím lépe pro budoucnost starého kontinentu.

Pořád si ještě myslíte, že hlavním světovým ohrožovatelem míru je Ruská federace? Ono to celé vede spíše ke konstatování, že Rusko je vojensky obklíčeno de facto ze všech stran… Euroatlantisté však jaksi pozapomněli, že onu smyčku utahují kolem světové jaderné velmoci a že ta nebude donekonečna mlčet.

https://czech.cri.cn/2023/02/17/ARTIHjJ4LpNuCPJi5EdLTAbs230209.shtml
 

Průměrný počet slepic: 4.2 (73 hlasů)
Trvalý odkaz

ale existuje dost konkrétních Američanů, které mám rád. Patří mezi ně i Michael Hudson, ekonom světového formátu, dnes již více než devadesátiletý pán. Pokud jsem pochytil něco o ekonomii, tak jedině ze seriálu "Hodiny geopolitické ekonomie", z rozhovorů Michaela s jeho žačkou, dnes rovněž starou dámou Radhikou Desay. Na Michaelových stránkách michael-hudson.com, se právě objevila 30. hodina geopolitické ekonomie. Hodinová diskuze k 75. výročí vzniku NATO,  zevrubně probírají vše co se ho týká a z mnoha stran! Přeložený přepis považuju za velmi zajímavý, ale musel jsem ho rozdělit do více částí, které zveřejním postupně. Ta délka by čtenáře spíše odradila. Takže první část jsem umístil na konec včerejších VK a sem dávám odkaz:

https://www.vidlakovykydy.cz/clanky/spasitel-prichazi?page=1#comment-2158610

Průměrný počet slepic: 4.2 (43 hlasů)

Skvělý článek, hovoří přesně to co si i já myslím, jen to nedokážu  tak napsat. Jinak osobně nemám nic proti Američanům (normálním lidem), ale USA mne serou ( o NATO a EU ani nemluvím).

Průměrný počet slepic: 4.8 (42 hlasů)

Po delším rozhovoru mé oblíbené dvojice Hudson - Desai na téma NATO se ke stejnému tématu vyjádřil další můj oblíbenec Pepča Escobar. Chtěl jsem přeložit jeho poslední článek: "My jsme NATO. A jdeme si pro tebe – ať jsi kdekoli, ať chceš, nebo ne." Ale s povděkem jsem zjistil, že to v CZ24.news už udělali za mě.
a tady malá ochutnávka:
"Washingtonská deklarace ze summitu z 10. července zmiňuje ‘nezvratnou cestu Ukrajiny’ do NATO. Pro Rusko jsou přijatelné 2 možné způsoby, jak tato cesta skončí: buď zmizí Ukrajina nebo NATO. Ještě lépe, když obojí.“
Je jasné, že cirkus NATO kolem 75. výročí je naprosto bezradný a nepřejícný vůči tomu, co se stalo na nedávném summitu ŠOS v Astaně. Zejména pokud jde o ŠOS, která je nyní postavena do pozice klíčového uzlu při zavádění nového kolektivního bezpečnostního uspořádání v celé Eurasii. ŠOS  se stává protihráčem NATO. Jen několik dní poté, co se Minsk oficiálně stal členem ŠOS, provádí Čína vojenské cvičení v Bělorusku. V překladu: zapomeňte na „expanzi“ NATO do Asie, když Peking už dává najevo, že je velmi silně přítomen na údajném „zadním dvorku“ NATO.
Průměrný počet slepic: 4.7 (41 hlas)
Trvalý odkaz

Atentát, ať úspěšný, nebo neúspěšný je pořád atentát. Je to hnusný, neomluvitelný čin. Nikdo nemá právo sáhnout jinému na život jen proto, že nesouhlasí s jeho politickým záměrem. Nikdo nemá právo sáhnout jinému na život za žádných okolností. Nikdo nemá ani právo kohokoliv z jakýchkoliv důvodů posílat na smrt, například při válečné mobilizaci. Jak se ukazuje, atentáty se stávají v tomto roce běžnou praxí těch, kteří nechtějí svobodu a demokracii, těch kteří chtějí válčit.

Dozvěděli jsme se o atentátu na pana Fica. O neúspěšném pokusu o atentát na pana Orbána ve Stuttgartu, při jeho cestě autem na letiště, na jedné z křižovatek, při kterém zemřel policista se u nás nemluvilo. Orbán naštěstí nebyl zraněn. V našich médiích jsem o tom nenanšel žádnou zmínku, četl jsem to v zahraničním tisku. 

Atentát není v žádném případě jen taková událost, při které v Americe jakýsi mladý místní Kozák (je mu i docela podobný) prostřelil ucho Donaldu Trumpovi.

Dovolím si proto zveřejnit jiný text, který jsem zkopíroval hlavně proto, že vystihuje situaci odpovídajícím způsobem. Cituji:

,,Naštěstí neúspěšný atentát na prezidenta Trumpa byl zoufalým pokusem uvést do chaosu nejen Ameriku, ale i celý svět. Byl pokusem prodloužit válku na Ukrajině, zvýšit závody ve zbrojení a přiblížit nás k celosvětovému konfliktu. Nebyl to blesk z čistého nebe. Byl to důsledek zesilování nenávistné ideové propagandy těch, kteří nechtějí svobodu a demokracii".

Autorem tohoto textu je bývalý významný politik, kterého nechci jmenovat, neboť nepaří mezi zdejší oblíbence.

Průměrný počet slepic: 4.5 (64 hlasů)

Tvrzení FBI, že atentátník na Trumpa 20letý Matthew Crooks byl členem Republikánské strany dostává trhliny, protože jeho instagramová stránka ukazuje, že byl podporovatelem Banderistánu, což nezapadá do tvrzení FBI. Střelec na pana Fica byl také podporovatel Ukrajiny. Představitelé Ukrajiny opakovaně uváděli, že jejich nepřátelé se před nimi neskryjí nikde na světě.

Byl pan Fico a pan Trump nepřítelem Ukrajiny?
BYLI!!!

Společný jmenovatel a Základ matematiky takto ukazuje přes UA (Okrajinu) na ty kteří ji podporují. V USA je to Deep State a Demokraté , ve světě jsou to liberálové, u nás je to pětilhář Fiala. Dnes po neúspěšném atentátu prohrála UA(okrajina) a ti kteří ji podporují, to jest i vláda pětilháře Fialy.

Špinavý boj Deep State a liberálů ale pokračuje, k vítězství Trumpa a pádu Fialy je ještě hodně daleko. Bestie zahnaná do kouta, která chcípá, je vždy smrtelně a nejvíce nebezpečná. A je ochotná vzít s sebou na Onen svět všechno a všechny okolo. Rozpoutání války s Ruskem a Čínou je proto po neúspěšném atentátu na Trumpa reálnější než kdykoliv předtím.

Průměrný počet slepic: 3.7 (52 hlasů)

Ukrajina (nynější UA, banderovská Ukrajina, UA zeleného krvelačného šaškapovažuje Fica za NEPŘÍTELE, totéž i Fiala.
Protože Fico touží pro mír na UA, Fiala a banderovci ale chtějí válku na UA.
Protože Fico odmítá příjem UA do NATO, kdežto Fiala a banderovci touží pro vchod UA do NATO.
Protože Fico odmítá posílat zbraně na UA, kdežto Fiala s radostí posílá banderovcům české zbraně s kterými banderovci zabíjí civilisty v Belgorodu a jinde.
Fico je přítel obyčejných ukrajinců, proto posílá zdravotní pomoc na Ukrajinu ne ale zbraně jak to dělala předešlá slovenská vláda

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

a jeho ODS jsem volil. Naštval mě jen s tou amnestií.

Průměrný počet slepic: 2.7 (39 hlasů)

Pracoval jsem s ním 15 měsíců a to mi stačilo. Bylo by to povídání na několik hodin, tak leda někde jinde, třeba u piva.

Průměrný počet slepic: 4.1 (37 hlasů)

In reply to by Jarda z Brna

Trvalý odkaz

sobotu šlo

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

Ikdyž su rodák z Brna, tak nyní bydlím v Praze. Někde na Smíchově (kde čepují Radegast).

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Ne, nebojte se. Nebudu se snažit o nějaký politický názor, který dobře popsal Vidlák. To by byla ztráta času. Ale něco k té samotné střelbě musím doplnit a naznačit. Já osobně si hraji na snipera celá dlouhá léta. Kdo je to sniper ? Tedy česky řečeno odstřelovač ? Je plno filmů, kde můžete jejich práci vidět. A dokonce, pokud na to máte love, můžete si i vystřelit. Je několik míst, kde za patřičný obnos si dejme tomu můžete vystřelit na vzdálenost v řádu stovek metrů. A představte si, pokud máte oči tak nějak v pořádku, trefíte. Ta jedna rána vás bude klidně stát pětistovku a více.  Je to vlastně podvod na zákazníka. Dostanete pušku, vedoucí střelby vám řekne cíl, vystřelíte a trefíte. V čem je podvod ? Vy, jako zákazník budete mít radost, jaký  že to jsem střelec. Pokud nic netrefíte, dejme tomu po páté ráně odložíte pušku a budete nasíření, že jsem ty prachy raději neprochlastal. On je ten podvod v té pušce. Provozovatel střelnice vám dá pušku připravenou, tedy tz. nastřelenou na danou ! vzdálenost.  Musí tady být souhra mezi zbraní a puškohledem. My říkáme jednoduše optika. A tu optiku musíte nastavit tak, aby střela letěla po balistické křivce tak, aby místo dopadu byla naše vysněná desítka. Za to může gravitace. A potom tu máme spoustu proměnných veličin, jako je třeba vítr, teplota,  nadmořská výška, váha a energie střely a další a další. To všechno za vás musí vyřešit a připravit ten dotyčný provozovatel střelnice, aby si svoje peníze zasloužil a zákazník přišel opakovaně.

Je celkem normální, že si dnes ke zbrani koupíte takový malinkatý kalkulátor, vlastně je to počítač. Tam zadáte potřebné veličiny a on vypočítá potřebné nastavení optiky. Já toto zařízení nepoužívám. Nastřelování je můj koníček. 

Pokud tedy provedu shrnutí toho, co jsem zde jednoduše popsal, náš střelec  podcenil tz. boční nastavení puškohledu. To zachránilo tomu dědkovi život. No jistě, Pánbůh v tom musel mít také prsty. A notná dávka štěstí. Na 125 m s použitou a dobře seřízenou zbraní nelze minout.

Dobrou noc.

Průměrný počet slepic: 4.2 (57 hlasů)

Ale on nestřílel na "toho dědka" (Bideta). Tak snad si raději běžte hrát...

Průměrný počet slepic: 3.7 (45 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Paní Májo určitě to nemyslel tak jak píšete. Hold každý kdo má vnoučata je dědek, tak se to u nás říká. Z kontextu věty bylo zcela jasné koho myslel. Trump je hold taky "dědek" ikdyž je ještě "jura". (oproti té Bidetově mrtvole)

Průměrný počet slepic: 4.7 (41 hlas)

In reply to by Jarda z Brna

Trvalý odkaz

Děkuji Vám. Mája by si měla přešlápnout. A nebo si opravdu myslí, že Tramp je snad nějaký mladík ?

Průměrný počet slepic: 3.8 (14 hlasů)

In reply to by Milan Auředník

Trvalý odkaz

Pro mě "dědek" zní pejorativně. Zvláště v souvislosti s atentátem. Dědek řeknu jen nepříjemnému staršímu člověku. Odjakživa. 

PS. S tím Gottem (včerejší příspěvek) jste si to ale u mě vylepšil. ❤️

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Pokud by si z ní několikrát někde zastřílel, tak by se z těch 5-ti ran (co údajně vystřelil) určitě trefil, konkrétně s takovou zbraní co uvádí. Možnost je ale i že z ní střelil poprvé (možná měl na ní ještě cedulku z LÍDLU) pak ano. To že trefil bohužel tři jiné lidi (těch je mi velice líto - oni za nic nemohli, jen byli v nesprávný čas na nesprávném místě) a Donaldovi ucho, svědčí spíše o té druhé variantě.

Průměrný počet slepic: 4.1 (29 hlasů)

Ve výčtu ještě chybí individuální nastřelení - pokud má flintu někdo nastřelenou na sebe a vezme ji do ruky někdo jiný, bude výsledný soustřel sice možná stejně velký, ale o kousek jinde a bude nutno miřidla/optiku přenastavit. U nás je problém, že dlouhých střelnic v režimu "pro veřejnost" je málo a vzácné jsou i pouhé stometrové. Atentátník byl buď smolař, nebo jouda. Na 125 metrů se dá chlap bez problémů střelit i perkuskou ráže .45 při použití obyčejné "kule", tedy klasické sférické střely. O běžné karabině v revolverové ráži (.357 magnum) nemluvě - i relativně levná páková opakovačka Rossi Puma s tovární municí SB chodí na tuhle vzdálenost na flek. O něčem na klasickou puškovou munici ani nemluvě.

Průměrný počet slepic: 4.6 (28 hlasů)

tak jim to dejte.

Nebudu zde psát poslední událosi, všichni je známe.

Schází nám Rada Vacátko nebo slečna Marplová v podání Margaret Rutherfordové.

https://www.csfd.cz/film/85389-to-je-vrazda-rekla/recenze/

Jak je možné že není jediný případ kdy vrah byl usvědčen rychle e prokazatelně a bez vazby na Putina?

Není to složitostí činu, neumětelstvím, nechutí, úmyslem nebo dokonce zinscenováním kriminílní věci?

Jak se cokoli stane, čtenáři se "podle dostupných informací" mohou rozděli na dva tábory

pravda/nepravda. Jen schází třetí varianta: udělali to Paroubkovi Marťani.

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

Jen aby to nebylo předčasné konstatování - sice je to nesmysl, ale Putin u nich mohl zatím za všechno.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

co je pravda a co pravdou vůbec není, tak to nám určí ti naši (cizáky) "vyvolení!"

Průměrný počet slepic: 4.6 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

Je známo, že Fico došel k Cintulovi a ten do něj vypálil dávku. Z toho vyplývá, že chodit si pro jakoukoliv dávku je jednoznačně špatně. Kdyby měl Fico IQ jako má náš PePa, byl by dnes zdravý, jako ta Babišova řepa.

Průměrný počet slepic: 4.4 (25 hlasů)

Kdyby měl Fico IQ jako PePa, tak dnes mohl být vysokým představitelem NATO. (vyšším než PePa, neboť ten je prcek 😊)

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

žije liberál. Nakoupí si hodně zbraní, jen tak, snad aby si s nimi ve svém volném čase láskyplně hrál.

Průměrný počet slepic: 4.4 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

že je to vše mnohem jednodušší, nežli se na první pohled zdá. Je dobré brát v úvahu, že všechny tyto akce jsou jen divadýlko pro ještě nevědomé ovce. Prostřelené ucho Trumpa, které téměř nekrvácí, 5 kulek do břicha Fica po kterých se za měsíc chopil mikrofonu atd. A vychvalovat Orbána, jaký je geroj, to je už dočista mimo mísu. Ale je to omluvitelné, protože lidé vše vidí jen po povrchu a ne do hloubky. Orbán je hajzlík, který se snaží založit Trojmoří a být mu šéfem, objíždí všechny možné i nemožné potentáty, aby si zajistil zdroje, protože bez nich žádné impérium nebude (jistě víte, že v prosinci končí smlouva s Ukry na tranzit plynu a bude po žížalkách). Orbán u Putina ukecává ho, aby kapituloval a nechal Rusko rozčlenit na státečky bez suverenity a diví se, že Putin nechce. Jeho okamžitá cesta do Azerbajdžánu aby tedy mohly vozit ruský plyn přes ně, cesta do Číny-Si přesvěč Putina, on na tebe dá a potom rychle s raportem za Trumpem. Nic z toho neovlivníme, můžeme jen doufat, že Putin vydrží a kapitulace Ukrajiny je už za dveřmi.

Průměrný počet slepic: 2.8 (36 hlasů)

že všechno je vždycky jinak a ze slušného člověka se rázem stává pěkný sviňák.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

teď jsem nepochopil, zda ten váš text jste pojala jako dobře skrytou ironii anebo jste se pomátla. Fakt netuším, která z těch dvou možností je pravděpodobnější. :-)

Průměrný počet slepic: 4.8 (19 hlasů)

že tomu nerozumíte je spíše váš problém, nežli můj. Nebo si vážně myslíte, že je Orbán takový lidumil? Jako náš Andrejko. Problém je v informacích. Pokud čerpáte ze seznamu a podobně hodnotných médií, ani se nedivím, že reagujete tak, jak reagujete. Všechny události jsou naplánované už spoustu let, jen jejich provedení se přizpůsobuje daným okolnostem.

Průměrný počet slepic: 1.7 (18 hlasů)

In reply to by menhira

Trvalý odkaz

letos 31.ledna vyšla na Amazonu knížka: "Dvojí hra Viktora Orbána". Že by se ta brožurka o 29 stránkách pokoušela vytvořit Orbánovi falešné krytí, co by západní nastrčené figurce. Nechce se mi utrácet 8 dolarů za takovou slátaninu. Tak alespoň překládám recenzi, která knížku provází:
 
"Viktor Orbán vyvolal v roce 1989 v Maďarsku pozdvižení, když ve svém projevu vyzval k vykopnutí sovětských utlačovatelů. Jeho politická strana se dostala k moci a slibovala demokratické reformy. Mladý nadějný premiér se však během 30 let u moci stával stále více autoritářským a spojoval se s Ruskem proti západním institucím. Tato kniha sleduje Orbánovu cestu, na níž odstraňoval kontroly své moci a zároveň útočil na Evropskou unii a přátelil se s Vladimirem Putinem. Klade si otázku, proč se antikomunistický křižák proměnil v antidemokratického příznivce Ruska nepřátelského vůči Ukrajině. Pátrání po složitých kořenech maďarského populismu odhaluje poučení o boji proti korupci a obhajobě liberálních hodnot, když čelí hrozbám.
Zjistěte, jak se z optimistického reformátora volajícího po svobodě stal přední Putinův kumpán v EU sabotující demokracii. Pořiďte si výtisk knihy "DVOJÍ HRA VIKTORA ORBANA" a podívejte se na Orbánovu překvapivou politickou metamorfózu, která se táhne celým obloukem moderních maďarských dějin."
Průměrný počet slepic: 3.9 (13 hlasů)