Nejsme na tom špatně...

Autor

V sobotu jsem se zúčastnil Konzervativního kempu. Pořádala to Společnost pro obranu svobody projevu. Očekávali, že přijede šedesát lidí a nakonec jich bylo sto dvacet i přes poměrně vysoký účastnický poplatek. Ale řečníci za to stáli. Ekonomický expert Kříž, europoslanec Ondra Dostál, Ivo Budil, Martina Kociánová, Patrik Nacher, Jan Zahradil, Jiří Kobza, Andrej Duhan, Michal Semín, Vlastimil Veselý, Dalibor Balšínek, Tomáš Kulidakis, Roman Joch, Marian Kechlibar, Robert Kotzian a další.

Poslouchala je celá řada podnikatelů, dokonce i velmi bohatých podnikatelů, redaktorů, aktivistů, právníků, sociologů… vzadu seděl dokonce jeden obskurní bloger v klobouku s vidlemi na tričku… Záměrně vynechávám, že tam byl i Saša Vondra, kterého prostě nemám rád, za jeho sviňárnu ohledně kompra na Zdeňka Jandejska.

Seděl jsem tam a měl jsem radost, kam jsme za poslední tři roky došli. Nechci parafrázovat jednotlivá řečnická vystoupení, ta budou na stránkách SOSP ke shlédnutí, ale ještě zajímavější byly debaty, při kterých byly kamery vypnuté, aby se nikdo nemusel bát mluvit otevřeně. A samozřejmě úplně nejzajímavější byla drbárna na chodbách, kde se toho řeklo úplně nejvíc.

Zkusím vám na dnešní nedělní čtení zprostředkovat pár dojmů:

Už se nebavíme o tom, kde sehnat peníze. Už se bavíme o tom, co se s nimi bude dělat. Ale pořád platí, že nejvíc pro národ dělají obyčejní lidé, kteří pošlou pětistovku na podporu svého oblíbeného projektu. Nicméně, přibývá firem, které nechtějí být woke, nechtějí být progresívní a chtějí inzerovat v našem tisku.

Už máme média, která se osmělují čím dál víc a ano, každý den jim přibývají čtenáři a liberálním intervjukům každý den čtenáři ubývají.

Panuje stále větší optimismus. Z jednotlivých projevů to ještě nevyplývalo, ale debata už byla bojovná a drbárna na chodbách už byla plná plánů, „jak ty liberály vypráskáme na smetiště dějin.“

Jestli se těm šmejdům z České televize něco podařilo, tak je to ruské tabu. Pořád se ještě nedá ani na takovém kempu a bez kamer mluvit svobodně, jakmile jde o ruské energie, ruskou politiku, ruská geopolitická váha a budoucnost, ve které Rusko pořád existuje. Pořád se vám to vznáší nad hlavou…

Ani ten největší pravičák tam nemluvil o tom, že řešením jsou nízké daně a dokonale volný trh. Argument je jednoduchý – co zprivatizujete, to si koupí nadnárodní korporace plné woke liberálů, takže privatizací vliv líbodémo roste a rozhodně neklesá. Pokud chce konzervativní podnikatel zastání před globálními korporacemi, musí dopustit dostatečně silný stát.

Sám stát je poslední instituce, kterou liberálové ještě úplně neovládají. Ještě pořád jsou volby a ještě pořád se mezi pravdu a lásku dostávají konzervativci. Je třeba se toho chytit. Dokázal to Orbán, dokázala to AfD, dokázal to Kickl, dokázal to Fico, i my to můžeme dokázat.

Nejsme na tom vůbec špatně. Co ukázaly volby, to existuje i mimo ně. Nejsme malá hrstka, nejsme marginální, nejsme chudí a nejsme bez sympatií i od těch, od kterých bych to nečekal. Už to nejsou nářky na poměry. Už to dokonce ani nejsou nadávky na poměry. Už je to chuť se poprat se světem a zvítězit.

Už to není naivita, nejsou to klapky na očích, není to zbytečné bourání hlavou do zdi. Už je to použitelné a všichni, kdo příští podzim půjdou s Fialovou vládou do duelu, tam měli své zástupce, kteří se na základních tezích shodli.

A správně to řekl Jan Zahradil – je zapotřebí si vzít svou zemi zpátky. A až to bude, tak se pak můžeme hádat o výši daní.

________________________________________________________________________________________________________________________

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Tento článek (naštěstí) nevyjadřuje oficiální názor Evropského parlamentu.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (360 hlasů)

Komentáře

Možné to je, ale tady nejde ani tak o majetek, jako o vliv. Na případech krachu mnoha velkých bank, vidíme že měly obrovské majetky, ale náhle den ze dne se ukázalo že jejich „majetek“ se dá vyjádřit v záporných hodnotách a ne kladných. Takže do poslední chvíle před krachem neměly ani vindru, ale přesto měly obrovský vliv, protože to nikdo nevěděl.

Myslím si že u takto velkých investičních společností, už nikdo není schopen zjistit kolik majetku vlastně mají, a čeká li je během pár dnů rozkvět nebo krach.

Průměrný počet slepic: 3.6 (11 hlasů)

Rusko, Indie, Čína, Irán....

Průměrný počet slepic: 4.4 (5 hlasů)

mi to připomnělo spartakiády

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)

Je to přikrášlené. Takhle tě běžně na letišti Ben Guriona nevítaj. Tam tě spíš čeká úřednice, která ti svýma rentgenovýma očima prohledá i střeva.

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

tam se určitě nechystám

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

Asi budou zklamáni, že tam nepřijedeš, ale myslím, že to nějak přežijou.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

tam byli a spokojenost

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)

nemá nic společného s mojí svobodou (vnitřně se rodíme svobodní všichni, zda se o nás mámy nebo tátové starají či ne, nijak nesouvisí s naší svobodou, ta je dána a je jen na nás, zda si ji v průběhu života uchováme). Pletete 2 různé věci dohromady.

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

Každý člověk se rodí "vnitřně" svobodný. Pak je ale determinován prostředím ve kterém žije a záleží již pak pouze na něm zda si svoji "vnitřní" svobodu zachová. Ne každý to ale zvládne. Determinace prostředí je nyní velmi silná a to nejen ve společnosti, ve škole, ale i v rodině. Proto jsme každý jiný, nejen geneticky.

Průměrný počet slepic: 4.7 (7 hlasů)

In reply to by Jarda z Brna

Trvalý odkaz

Každý člověk, který žije v nějaké sociální skupině, takže všichni, se musí jí někdy v něčem přizpůsobit. Musí část své svobody obětovat. Tak jasně, byli i lidé, kteří jí měli neomezenou. Namátkou Stalin, nějakou dobu Hitler, celý život Čingischán. Jo a pochopitelně i Čak Norys, který všechny a všechno přepere.Pak ovšem za tu jejich svobodu platili jiní a to dost draze.

Absolutní svoboda je fajn do romantických knížek, ale v životě běžném jí nenajdete.

A pardon, Chucku, jestli jsem se vás dotknul, když jsem zmínil vaší mamku, to jsem rozhodně neměl v úmyslu. Občas se taky snažím vyjádřit svobodně a většinou z toho je nějakej průser.

Průměrný počet slepic: 1.5 (6 hlasů)

právě o tom jsem psal. Determinace prostředí - takže ovlivňování vás svým okolím a systémem - má vliv na to do jaké míry se "přizpůsobíte". To je ten problém zda si svoji "vnitřní" svobodu zachováte, či ne. Lidově řečeno - "Dlabu na vás kolem, žiju si podle svého" - to může být až extrém. (ale je svobodný)

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

buďte v klidu, nedotkl. Nejsem cíťa. Ano, vnější svoboda je silně omezena: prostředím, státem, firmou, školou atd., atd. Ale ta vnitřní není omezena ničím, jen sebou samým.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Ta vlastnost není omezena na Židy, nýbrž široce rozšířena napříč etnikám"! I takový malý český šejdíř strčí i Soroše do kapsy...

Průměrný počet slepic: 2.7 (12 hlasů)

Vysvětlím vám, jak to funguje. Když se něco pojebe, vždy je dobré najít viníka tohoto. Tím vlastně za všechna svinstva může ten viník a ostatní jsou čistí. Židé splňují funkci hromosvodu už tisíce let.

Potíž by byla, pokud by se někomu podařilo je všechny vyhubit, jelikož pak by si musel najít hromosvod jiný. Já jsem na to zvyklý, jako všichni moji předkové, takže nad takovými kecy mávnu rukou a třeba pak autora trochu pozlobím. Ale moc zlý na něj nejsem, protože on za to vlastně nemůže. Asi to slýchal od dětství, kdo je ten hlavní padouch.

Průměrný počet slepic: 1.8 (16 hlasů)

tak se hned začne vřískat o holocaustu a antisemitismu. Jen pro zajímavost, kolik desetiletí to ještě vydrží ???

Průměrný počet slepic: 4.2 (12 hlasů)

A co naši tmavší spoluobčané z Říma (romové) - co vy gadžové to je rasizmus (při jakékoli příležitosti). Za svůj život (70+) jsem jich poznal hodně a ne vždy v dobrém. Poznal jsem jen jednoho "normálního", ale ten již zemřel.

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

In reply to by Jarda z Brna

Trvalý odkaz

večer jen s kudlou nebo kvérem

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Jednou jsem tam zavítal i ve dne a ani tak mi nebylo fajn.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

In reply to by Jarda z Brna

Trvalý odkaz

dobytek chrápe

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

Co je na tom, co jsem napsal, špatně? 

Poučte mě, prosím, jsem učenlivý.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

nenápadně mi to sdělte. Taky mi to nějak nefunguje a furt mi naskakuje malé skóre. A přitom bych tak strašně rád byl oblíbený.

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)

radím totiž rád:

Musíte se, chlapci, polepšit!

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Ta vlastnost není omezena na Židy, nýbrž široce rozšířena napříč etniky! I takový malý český šejdíř strčí i Soroše do kapsy...

Průměrný počet slepic: 3.9 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Včera jsem tu zmínil možnost, že pokud by se do parlamentních voleb spojilo Spolu+Starostové+třetí strana, mohli by strčit Babišovo ANO do kapsy a pokračovat ve vládnutí. Jelikož je tady hodně voličů ANO, tak si to nechtějí připouštět, ale ta možnost tu je a je reálná. Zvlášť když při posledních parlamentních volbách udělali přesně ten samý švindl. Jediná možnost jak zajistit, že se tak nestane, je zajistit, aby se ke Spolu a Starostům už nikdo nepřidal (nějaký sanitární kordon).

Kdo by se ale mohl ve skutečnosti k nim přidat? Stačilo! a koalice SPD to nebude jistě. Motoristé a Přísaha asi také ne, leda že by ODS začala předstírat návrat ke kořenům k pravicové konzervativní straně a takto by je ošálila. Ale i tak asi ne. Pak je ve hře Kalouskova strana, která ještě nevznikla, a u té záleží odkud vyluxuje voliče - pokud to bude odjinud než od Spolu nebo od Starostů, a bude to víc jak 5%, tak může být. Pak tady jsou Piráti a ti vypadají být teď za zenitem, ale když se využije efektu, že si volič nepamatuje delší časový úsek než 14 dní a udělá se kompletní změna image, tak můžou být zase ve hře. Takže pouze tyto tři varianty s různou pravděpodobností a jinak tu už není nikdo.

Pokud bychom ovládali mainstreamová média, tak bychom Spolu se Starostama onálepkovali a zdiskreditovali, ale protože toto umí pouze oni, tak se k nim prostě někdo připojí. A kdyby náhodou ne, tak těch cca 10% které budou ještě na vítězství scházet, si prostě pošlou poštou..........Howgh

Průměrný počet slepic: 3.6 (25 hlasů)

Ti nejsou za zenitem, ti už jsou v hajzlu. Znám pár naivních lidí, kteří je v minulosti volili a tvrdili mi, že jde o novou krev, tak v nich vidí šanci. Z tohoto už všichni mnou zmiňovaní dávno vystřízlivěli.

Já osobně v současné době nemám koho volit, takže si mohu dovolit ten luxus být nestranným pozorovatelem. A všem zdejším bych moc přál, aby se ke korytům dostalo ANO, SPD a Spolu. Děsně se těším, až to pak bude zase na prd na zdejší komentáře, kdo za to může. Ale pozor, pokud to pak na prd nebude, uznám svůj omyl a všem se zde omluvím. Tak do toho sokolíci.

Průměrný počet slepic: 2.6 (16 hlasů)

už Jourovatí (odkaz). Je to jak jsem už několikrát psal: ANO je téměř totéž jako pětikolka a mohutně přispělo k dnešnímu svrabu hlavně díky diletantismu při rušení druhého důchodového pilíře, tendrů na dálnice a zavedení zbytečného EET (kdyby bylo dobrovolné a podporované nějakým zjednodušením, třeba za registraci do EET rozdávat SW s podporou EET na vedení firmy se zjednodušenými přiznáními, tak by na něj postupně přešli téměř všichni dobrovolně a lid by to mohl podpořit preferovaným nákupem právě u těch s EET - mě osobně by to ale bylo jedno, záleželo by mi víc na tom, co kupuji). Pětikolka tento styl jen rozvinula a mám strach že i další vláda to bude vylepšovat. Začalo to Zemanovým výprodejem Klausem zachráněných bank a stále se to zhoršuje. Spolu budu možná ochoten volit za pár let, až budu vědět, co jsou zač, zatím jsou to pro mě komouši.

Průměrný počet slepic: 2.4 (15 hlasů)

Nedávno říkala Schillerová, že to zase zavedou. A já vám přesně sdělím, co pak nastane. No, bude to stát nějaké prášule obsluhovat ten systém, bude se muset nabrat pár nových úředníků placených státem, tudíž vámi, aby na to dohlíželi.

Jel jsem 18 let ve kšeftu a moje žena v tom jede dodnes a dost úspěšně. EET obchodník s přehledem obejde. Jsem dnes sice dřevorubec, ale vsadím se s vámi o co chcete, že když přijdu na obchod své ženy a budu chvíli prodávat a budu chtít, tak mi přijde zákazník, něco koupí, já ho zkásnu a půjde to mimo tu krabičku, takže se o dané transakci berňák nikdy nedozví.

Většina mojich kamarádů jsou řemeslníci. Myslí si snad někdo, že když je donutí nosit u sebe tu chytrou krabičku, že se se zákazníkem nedohodnou na nižší ceně, když to půjde mimo ní?

Takže výsledek bude takový, že nám opět o něco nabobtná státní správa a ten, kdo to bude chtít ojebat, tak to s přehledem ojebe. Ale mnoho lidí, kteří to vidí zvenku, tomu bude tleskat, páč je to líbivé téma, jak zatnout tipec těm nepoctivým.

Che EET, když mi dá finančák kameru za záda za pokladnu, tak se vsaďte o co chcete, že vymyslím, jak je ochčiju. Jenom zase budeme mít dražší správu státu, páč tam budou sedět placení úředníci, kteří budou ty kamery sledovat. K hovnu.

 

Průměrný počet slepic: 2.6 (17 hlasů)

za celou dobu trvání EET, než ho sama schillerová zastavila, si ode mě vzali účtenku 2 (slovy dva) zákazníci. Jedna holka do Účtenkovky a jeden důchodci, protože byli zvědaví jak to vypadá.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

tak na to peče. Někteří účtenku chtějí, jelikož jí potřebují jako doklad do nákladů, většina ne. Ze zákona jsi ale byl povinen jí dát každému, takže když ti na krám přišli dvě neznámé baby, kterým z očí stříkalo slovo ČOI, prostě jsi jim tu účtenku vnutil i kdyby to byly lufťačky a dělaly někde v pekárně.

Průměrný počet slepic: 2 (3 hlasů)

na požádání. Nejsi povinen ji vydat každému automaticky. Stačil výrazný nápis, že účtenky EET se vydávají u výčepu a nikdo je nechtěl. A dneska už účet z hospody do nákladů nedáš. To se dělá tak, že firmě, třeba na vánoční večírek, pronajmeš salónek nebo celou hospodu za sumu, která je náhodou stejná jako útrata.

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)

takže náklady na žrádlo pro psa, když sdělíš, že ho máš na hlídání svého podnikání, si v klídku do nákladů dát můžeš. Když budeš jako hodný páníček chtít koupit pejskovi nějakou hračku, to by jí na té účtence pro finančák moc neslušelo, tak ti účtenku nevyjedu z kompu, ale napíši růčo, takže místo hračky tam nakreslíme něco, co ty nutně potřebuješ pro svého bojového yorkšíra.

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)

žere strašně času

Průměrný počet slepic: 3 (3 hlasů)

Ale mám rád i kočky i když ke každému z nich musíš mít jiný přístup, fungují v komunikaci rozdílně. Ale ono je celkem jedno, Bobe, jestli máš kočku, morče, nebo zlaté rybičky. Když si je budeš chtít dát do nákladů, já ti z nich papírově vyrobím irské vlkodavy a napíši ti účet na pytel granulí za 16 stovek, který si pak odečteš z daňového základu. Co bych neudělal pro kámoše.

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

tem měl také rád kočky - na česneku. Zjistili jsme to, když sousedovi zmizel kocour.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

Když jsem jezdil na lodi, tak tam vždy vařil pro posádku strojník. A já nastoupil na loď, kde jsme měli jednoho a když jsme někde zakotvili na noc, tak pak druhý den bylo nějaké maso na česneku. Akorát vždy někomu z té obce zmizel pes, nebo kočka a už je nikdy nikdo nenašel. Mě to bylo celkem jasný, ale radši jsem se neptal, co to je za maso k obědu. Tak byl jsem lodník, nejnižší v hierarchii na lodi, tak co bych se měl ptát, že?

Průměrný počet slepic: 2 (3 hlasů)

ale co chcípnul poslední, tak už nechci

Průměrný počet slepic: 2.7 (3 hlasů)

ale kocourům se vyhýbám. Málo z podobných zvířat má nižší životnost než nevykastrovaný kocour.

Zásadně kočky samice, v roce nechat vykastrovat, tudíž nemrouskají, jsou asexuální a z těch pak jsou nejlepší myšilovky. Pokud se ti hýbe něco kolem baráku a je to menší než ony, okamžitě to uloví. Tak jasně, občas přinesou ptáčka, z toho moc nadšený nejsem, ale vysvětli jim, že potkana mohou, ale kosáka ne. Jednou mi přinesli živou zmiji. Kočky mám rád, protože to jsou osobnosti. Kočku si musíš získat, psa můžeš poveli donutit.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Zvířata se kastrují proto, aby měla lepší maso nebo aby se zlepšil jejich výkon. 

Aby se nerozmnožovali se kastrovali otroci, tedy lidé. Například i ti v koncentráku.

Kastrovat ostatní zvířata proto, aby se nechovala jako zvířata je zhůvěřilost.

Zatímco Říšští komisaři zakázali kupírování psů a jiných zvířat, je kastrace propagována i státem. Tak snaživě, že to dnes přijde kdekomu naprosto běžné opatření. Stejně jako povinné čipování nejen psů, ale dalších zvířat. Ještě se dočkáte i těch lidí. Je to totiž pro jejich DOBRO! 

Už nedojde k záměně v porodnici! V jeslích i ve školce bude dozor vědět, kde se právě pohybuje. I do školy ho snadno vpustí turniket. A paní učitelka nemusí psát do knihy Přítomna - Nepřítomna. Ve 14 letech se potomka, protože už má přece svůj rozum, zeptají Populační komisařky nejen, čím se cítí být, zda ženou, mužem, čímsi, ale zda si přeje mít potomky, kteří jim vydýchají ten poslední kyslík O2 a budou produkovat CO2 a metan. Čtrnáctiletý potomek řekne, že nechce víc lidí na planetě. 

Hurá! Kastrujeme! Naše kočka, kocour, pes, peska, křeček, morče, leguán, kanárek, králíček.... jsou přece také také kastrovaní! 

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

V průběhu dne jsem slíbil, že večer vyhlásím vítěze o největší blábol dnešního dne.

Do finále se nám dostali dva borci. vidlák a Freud. Ale určit vítěze zase až tak složité nebylo.

Freude, Freude, budeš na sobě ještě muset krapet zapracovat.

Takže dnešním vítězem titulu o blábol dne vyhrává soutěžící vidlák, který vyhrál s přehledem o několik tříd nad Freudem, to se halt pozná asistent z Bruselu, se svojí skvělou větou: " co zprivatizujete, to si koupí nadnárodní korporace plné woke liberálů, takže privatizací vliv líbodémo roste a rozhodně neklesá." Já gratuluji, ale své vítězství jste si plně zasloužil, protože demagogičtější kravinu jsem už hodně dlouho nečetl.

Průměrný počet slepic: 2.5 (8 hlasů)

Teď Ti výjimečně pět slepic nedám, mohlo by se to brát jako úplatek, abych byl příště první. Ale chybí mi tu ještě jeden borec. Ty bys si berrnarde určitě na stupně vítězů taky zasloužil, určitě jen z vrozené skromnosti ses nenominoval. 😊

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)

Sebe jsem nenominoval, jelikož já si svá malá vítězství užívám furt, když se podívám na hodnocení mých postů.

A mimochodem, nějaké hovado asi nemá smysl pro humor a prdlo ti tam jednu slepici, tak ti jdu zvednout průměr, abys mě nepodlez svými výsledky, na to jsem háklivej.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

Berrnarde, berrnarde. Vůbec jste nepochopil co tím "básník chtěl říci". Přesně tak to totiž funguje. Proto v této zemi - kolonii - již v podstatě nic nevlastníme, snad jen Budvar. A líbodemo roste a roste. Opakem privatizace není znárodnění (jak jste někde psal) ale deprivatizace, čili zpětné odkoupení strategické infrastruktury od zahraničních a nadnárodních zlodějů - pardon současných majitelů.

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

na mě je moc sladkej. Mám rád Plzeň, ta tuším patří jihoafričanům, ale mě je to jedno a pak Bernarda, od čehož se krapet odvíjí i můj nick.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

naši borci přece nedávno koupili nějaké roury na plyn! A Budvar? to jste se moc nerozmáchl. Co takhle věhlasné ČD? ŘLP? Dokonce ještě ani nestihli prodrbat ČEZ, i když se Babiš dost snažil!

Průměrný počet slepic: 2.7 (6 hlasů)

Ještě by nebylo špatné Berrnarrde, kdybyste svou tezi obhájil. Kdybyste řekl, proč je moje věta tak strašně demagogická. 

Protože pokud to neuděláte, tak jste přesně to samé, čím jsou liberálové na twitteru. Prostě si jen zanadáváte. 

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

já jsem to vysvětlil. Na začátku diskuse k tomuto článku včera ve 23:50 jsem tuto vaší větu celkem detailně rozpitval. Stačí pouze dohledat. Případné další připomínky rád vždy zodpovím.

Průměrný počet slepic: 1 (7 hlasů)

To jsem četl, ale to zase za blábol považuju já. Myslíte, že Boeingu tu jeho diverzitu někdo nařídil? Nebo Legu? Nebo dalším velkým korporacím? ony to dělají rády, protože jejich šéfové volně přetékají mezi státem, neziskovkami a vedoucími posty v korporacích. 

Ale jo, klidně si Budvar prodejte. Ale nedivte se, že ho koupí nějaká firma, která bude odlévat pár procentíček zisku nějakým Pirátům nebo Markétě Pekarové

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)