Ani se nezačervenají...

Autor
Štítky

Tak nám Joe Biden odstoupil z klání o amerického prezidenta. Není na tom nic divného, je starý, senilní, zdraví jeřáb, vidí mrtvé lidi, šuká Stoltenbergovi jeho starou, padá ze schodů, z ničeho nic odchází od řečnického pultíku, funguje jen několik hodin denně a nikdo neví, kolik injekcí k tomu potřebuje. Kdybych nechtěl být jízlivý a měl bych ohledy, prostě bych řekl, že je to už velmi starý pán, kterého dohnal jeho věk a zachraňuje to jen moderní medicína. Normálně myslící člověk už minimálně rok tušil, že starý Joe nebude úplně nejostřejší tužka v penále.

Ne tak ovšem naši libtardí přátelé.

Prosím, jak je to dávno, co byl Joe Biden jediný, kdo dokáže porazit Donalda Trumpa? Dva týdny? Jak je to dávno, co byla všechna veselá videa s dezorientovaným prezidentem označena za fake? Měsíc? Jak je to dlouho, co se Fiala za cenu čtyř set miliard korun za stíhačky dostal na audienci do Bílého domu a pochvaloval si státnickou moudrost Joea Bidena? Půl roku?

Po celý čas libtardi koukali na pravdomluvnou Českou televizi a neméně pravdomluvnou CNN, do krve se v diskusích bili za svého oblíbeného prezidenta, adorovali jeho olbřímí schopnosti a oddanost vyšším hodnotám, navzájem se ujišťovali, že to zlo Trumpa bez problémů porazí, protože na svůj věk je ještě mladík.

A kdyby jen obyčejní libtardi… I velcí západní státníci si říkali to samé, i když měli s Joem i osobní zkušenost. Jak psali jacísi západní intervjuci, všichni naši politici byli na summitech k Bidenovi velmi ohleduplní. Vždycky, když se zasekl či začal mluvit z cesty, tak ho obstoupili a nedopustili, aby to nějaký paparazzi vyfotil.

Jinými slovy, chovali se přesně jako mandaríni nahého císaře. Viděli, že král je nahý, ale stejně se tvářili, jako by byl oblečen a nesli mu vlečku, která tam vůbec nebyla. Dělali setkání, summity, schůzky, chtěli tam rozhodovat o osudu světa a tvářili se, že jejich vůdce vůbec není lidská troska, kterou manipuluje někdo úplně jiný. Byli tak mizerní politici a státníci, že i když přímo před sebou viděli roztřeseného starce, stejně je ani nenapadlo si začít budovat vztahy s Trumpem. Neměli žádný plán B.

Ani pak, když už to přestalo být únosné a Biden se ztrapnil v přímém přenosu při debatě, ještě pořád nás tihle všichni zásobovali svým neochvějným přesvědčením, že Biden jen zrovna měl virózu. (Co mi to jen připomíná… Zeman se ze své virózy prostě jen vyspal, ale ze senility se americký prezident už nikdy nevyspí). Pořád byl pro všechny Biden velký prezident, který se jen dá trochu dohromady a je jedinou naději transatlantických hodnot.

A pak, když Biden oznámil, že odstupuje, tak z minuty na minutu všichni libtardi přepnuli do nového módu a začali jeho rozhodnutí chválit. Včera byl velký státník, který zvítězí, dneska je velký státník, protože rozpoznal, že nezvítězí. Včera by nám nabančili, že pochybujeme o Bidenových kognitivních schopnostech, které přece diagnostikovali stejně kvalitní doktoři jako Džamila Stehlíková, dneska se hladce smířili s tím, že Biden je senil… hlavně že jim Česká televize řekla, co si o tom mají myslet.

A my prý podléháme hybridní ruské propagandě.

Já vím, že by tohle chtěl Putin také umět a mít pod kontrolou, ale smůla, takhle sofistikovaný marketing Rusko mít nikdy nebude. Putin ani nikdy nebude mít takhle oddané a blbé ovce. Oni je fakt přeprogramovali během chvilky stejně dobře, jako to uměli u Orwella. Včerejší symbol boje proti dezolátům a vidlákům se stal ještě větším symbolem, protože z toho boje odstoupil. Trvalo asi tak deset vteřin, než si to libtardi srovnali v hlavě podle nových notiček a začali opět jásat.

V Evropě asi jen Orbán nepodlehl davové politické debilitě, seznámil se s Bidenovým stavem a jel se kamarádit s Trumpem. Všichni ostatní ojropapaláši dále servilně obstupovali Bidena a bránili ho před novináři. Tohle už začíná připomínat orientální rituály, kdy sultán plive svému vezírovi do dlaně rozžvýkané datle a on je okamžitě začne pojídat, jako by to byla ohromná pocta. Ti naši vezírové se tetelí do naaranžovaných objektivů a plazí se před senilním dědkem…

A když to vezme náhlý konec, tak je mezi velkým státníkem, co porazí Trumpa a velkým státníkem, který umí včas odejít, rozdíl jeden den. Akorát tolik času, kolik potřebují intervjuci České televize, aby napsali nový názor, který si pak Fiala, Pekarová, Vystrčil, Rakušan a ostatní ráno přečtou a napíšou všichni naprosto stejný status na fejsbůk. A hned poté si tento názor vezmou všichni libtardi v neziskovkách, Manipulátorech, Demogaozích a Milionu chvilek. A zkuste je konfrontovat s tím, za co se bili ještě před čtrnácti dny.

Eastasie je odjakživa ve válce s Oceánií.

Teď uvidíme další podobnou montáž nového názoru do libtardích hlav. Před čtrnácti dny byla Kamala Harrisová neoblíbená viceprezidentka, ještě neoblíbenější než sám Biden, která by neměla šanci Trumpa porazit a proto musí zůstat Biden. Teď bude Kamala Harrisová ideální kandidátka, která má na výhru ještě větší šanci než starý Joe a všechny exkluzívní průzkumy to samozřejmě potvrzují. Libtardí ovce to začnou sborově mečet za tři, dva, jedna…

A ani se u toho nezačervenají…

Stejně tak nikdo neřeší, že ještě před pár dny Biden říkal, že neodstoupí, protože je zatraceně bystrý. Teď nikde veřejně nevystoupil, aby ohlásil, že odstupuje. Prostě odjel na svojí haciendu a pak se to objevilo na jeho twitterovém účtu. Kdo to tam napsal? On sám? Nenechte se vysmát. Vždyť je to senilní stařík, který neví co mluví. Je to opravdu Bidenova vůle? Obzvlášť, když ještě před pár dny říkal, že je pro další období zcela ve formě? Nebo to tam prostě někdo napsal a je úplně jedno, co si sám Biden myslí, protože je naprosto ideální loutka, jejíž čas už vypršel?

Vlastně bych se vůbec nedivil, kdyby teď Biden zmizel ze světa. Prostě se někde doma léčí z toho covidu, co dostal. Když už mají nainstalovat Kamalu, která za poslední tři roky podělala, na co sáhla, tak by nebylo špatné, kdyby alespoň na těch posledních sto dní byla prezidentkou, ne? Takže pokud se v nejbližších dnech dozvíme bolestnou a smutnou zprávu, že velký státník zemřel přirozenou smrtí ve spánku a měl hlavu pod polštářem, vůbec mě to nepřekvapí.

Libtardům to vůbec nebude připadat divné. Jejich mozky se dají přeprogramovat během deseti minut.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (423 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Po tom slavném duelu a Bidenovo odmítání odejít z funkce jsem psala známému, že bych se vůbec nedivila, kdyby se stal Biden terčem atentátníka, jak to bylo špatné. Oni to zkusili naopak, zlikvidovat Trumpa. Nezdařilo se (zatím), a tak přišel covid a nařízený odchod.

Průměrný počet slepic: 2.7 (186 hlasů)

Zatímco věčně prolhaná a manipulativní mainstreamová média, Bidenovo okolí i politici z jeho strany před veřejností roky předstírali, že je Biden fit a v plném zdraví, skutečnost byla zcela jiná. To pochopil každý, kdo viděl záběry Bidena z různých akcí nebo slyšel jeho mnohdy nesouvislé bláboly. To dalo tušit, že by zřejmě další volební období nepřežil – nebo alespoň ne ve zdraví a při smyslech. Ti, kteří všechny jeho problémy účelově tajili a v podstatě tak nyní umožnili kandidaturu Harrisové (pokud by Biden odstoupil před primárkami, nikdy by Harrisová nebyla kandidátkou demokratů), nyní přiznávají, jaký je skutečný stav Joea Bidena.

Jejich snaha protlačit ho za každou cenu do dalšího volebního období se tedy rovná úmyslnému týrání nemocného starce, což by snad mělo být i trestné. Lze dokonce předpokládat, že neustálé utvrzování o pokračování kandidatury z úst Bidena nepocházelo z jeho mysli, ale přicházelo od jeho našeptávačů, kteří mu připravovali i každou jeho řeč či rozhovor. On sám by možná dávno odstoupil, pokud by nebyl svým okolím utvrzován, ať pokračuje.

Joe Biden v neděli oficiálně odstoupil z prezidentského klání v roce 2024. Biden to oznámil na X jako zbabělec. Už čtyři dny se skrývá ve svém domě na Rehoboth Beach. Joe Biden neřekl, proč ze závodu odstupuje.

Jeden z těch, kdo se ho snažili udržet na vysokém postu byl i jeho bratr Frank, který nyní přiznává, že zdravotní stav Joea Bidena není tak dobrý, jak poslední roky všichni z jeho okolí předstírali. Bratr Joea Bidena, Frank Biden, řekl CBS News, že Bidenovo zhoršující se zdraví hrálo značnou roli v jeho rozhodnutí odstoupit. Frank Biden řekl CBS News, že chce, aby se Biden vrátil, aby si „užil veškerý čas, který nám zbývá.“ „Jsem na svého bratra neuvěřitelně pyšný. Sobecky ho budu mít zpátky, aby si užil čas, který nám zbývá,“ řekl Frank Biden CBS News.

Zní to, jako by Joe Biden byl blízko smrti! Vlastně ani nyní si nikdo není jistý, jak na tom Joe Biden je, zda je vůbec naživu. Moderátoři Fox News Bret Baier a Dana Perino v neděli požádali o důkaz života. „Fyzicky nikdo Bidena neviděl – nemluvil na kameru v Delaware, nepřišel s prohlášením v Oválné pracovně, jako to udělal LBJ… Je to znepokojující, že?“ řekl Bret Baier.

„Správně! Dokonce ani nezveřejnili fotografii z Bílého domu. Nic! Doufám, že je v pořádku, ale musíte lidem odpustit, že se ptají, jestli teď opravdu žije. Podejte důkaz života, prosím! Ať vidíme, že žije!“ řekla Dana Perino.

https://cz24.news/bidenuv-bratr-frank-naznacil-ze-prezident-joe-biden-je-blizko-smrti/

Průměrný počet slepic: 2.5 (177 hlasů)

Velký dárce Joea Bidena stáhl svou podporu Kamale Harris.

John Morgan, jeden z největších dárců prezidenta Joe Bidena, oznámil, že nepodpoří finančně viceprezidentku Kamalu Harrisovou „ani jedním dolarem, pokud bude kandidovat na americkou prezidentku". Bidenovo oznámení, že odstupuje z volebního klání a následná podpora Kamaly Harris je podle Morgana ranou pro ty, kteří přiměli Bidena ke stažení.

Průměrný počet slepic: 4.8 (58 hlasů)

„Stažení“ USA z Ukrajiny a „zaměření“ na omezení Číny budou hlavními směry Trumpova prezidentství.Vztahy USA s Evropou a NATO se radikálně změní.

„Stažení“ USA z Ukrajiny a zaměření na zadržování Číny budou hlavními směry Trumpova prezidentského úřadu, protože republikánský kandidát považuje „rudého draka“ za skutečnou hrozbu pro globální zájmy USA. Naopak Trump považuje jakýkoli konflikt s Ruskem za velmi nebezpečný pro USA, protože jsou jedinou zemí na planetě, která by je mohla potenciálně zničit kvůli své velké jaderné síle. Věří, že s Rusy dokáže najít "společnou řeč" porozumění, na základě které se nebude plést do "polí" toho druhého.

Domnívá se však, že rostoucí ekonomické a geopolitické moci Číny je třeba čelit okamžitě, protože za pár let to nebude možné. Aby toho dosáhl , Trump ví, že americké zdroje jsou omezené a nelze je rozptýlit na různých frontách , které pro zájmy USA přinášejí malý až nulový zisk. Stáhne proto veškerou vojenskou a ekonomickou pomoc Ukrajině , protože ji nejen považuje za „bezedný sud“, ale také ví, že Američané nemají sílu čelit Rusku a Číně společně. Jako obchodník  zná svou strategii  «win, win» a uznává, že je to Západ, kdo dosáhl ruských hranic a ne naopak.

Ukrajinský konflikt proto musí okamžitě skončit a bude se snažit přesvědčit Kyjev , aby přijal ztrátu území ztracených během války  a Moskvu, aby se spokojila s tím, co vyhrála. Válka na Ukrajině pro  Trumpa musí za každou cenu skončit, dokud budou trvat ruské sankce, vytváří se v zemích BRICS predispozice přistoupit k unáhlené dedolarizaci. Trump ví, že skutečnou mocí USA je dolar a Bidenově administrativě se to podařilo zpochybnit.

Trump plánuje se stáhnout i z Blízkého východu a pokračovat pouze v totální podpoře státu Izrael. Koneckonců pochopil, že politika Bidenovy administrativy obrátila země Perského zálivu směrem k Rusku a Číně. Pokud jde o Evropskou unii,  Trump k ní nebude přistupovat jako k celku, protože většina evropských vlád patří do systému, který je vůči němu a tomu, co zastupuje, nepřátelský. Jeho vztahy budou pouze s těmi vůdci, o kterých bude mít společná kritéria, jako jsou například maďarský premiér Viktor Orbán a slovenský premiér Robert Fico. Zejména s vůdci jako E. Macron, O. Soltz a K. Starmer se očekává, že bude mít „obtížné“ vztahy, protože se veřejně obrátili proti němu. 

Ani s NATO nezůstane nic při starém. Negativně se o Severoatlantické alianci vyjádřil i Donald Trump, který ji považuje za organizaci, která zadržuje USA a stojí Američany příliš mnoho peněz. Dokonce prohlásil, že zvažuje možnost i vystoupení USA z NATO v případě svého znovuzvolení.

Obecně bude jeho politika sestavena  ze „slitiny“ idiosynkratického „izolacionismu“ a zachování americké vojenské síly, která však bude sloužit výhradně americkým zájmům. Trump se domnívá, že USA  v situaci, ve které se teď nacházejí, se musí vypořádat ze svými vnitřními problémy. Dluh USA se stal masivním a FED nemůže jen tak „tisknout“ dolary bez následků.

pronews.gr

Průměrný počet slepic: 3.7 (63 hlasů)
Trvalý odkaz

Všechno to začalo sdělením pana premiéra, že nás důchodců je moc, dětí zase málo a že důchodový účet to neunese. Jsem tím viníkem, státní kasu tuneluji již osmnáct let.

Druhý den na cestě metrem jsem na cestujících viděl, že mně ta vina přímo kouká z očí, oni jedou unaveni z práce a já hříšník v pohodě od vnoučat zadarmo, a dokonce sedím na sedadle, mně cedulkou vyhrazeném. Podobně to bylo i v supermarketu, kde jsem vzbudil pozornost u těch mladších vánočkou, citrony a třemi pomeranči... Na lojovou kouli pro sýkorky jsem si už netroufnul. Je nesporné, že mou vinou budou Vánoce pracujících chudší. Usoudil jsem, z ustaraného výrazu pana premiéra, že si žiji nad poměry...

Na Štědrý den jsem nemohl usnout z toho mého hříchu. A když jsem už zabral, přišel zlý sen... Stojím jak zločinec na pranýři, pan premiér mě peskuje za mou drzost požadovat navýšení penze, když důchodový účet je v mínusu. Potím se a slyším jeho výtky: „Člověče, vy jste se zbláznil, teď v době energetické krize, války na Ukrajině a v Gaze, vy chcete přidat. Nemáme peníze na sešity a barvičky pro školáky, neurodily se brambory, mrkev, cibule... a vy chcete přidat. Považte, to zvýšení pro důchodce by nás vyšlo pěkně draho, a ještě v době, kdy potřebujeme stovky miliard na nová americká letadla F-35, na nové tanky, také pražská Zoo hledá u mne miliardu pro medvědinec. Člověče, vy nevidíte stávky učitelů, protesty lékařů, se svou mzdou jsou nespokojeni i školníci, uklízečky a kuchařky? Je dokonce možné, že v této chvíli stávkuje parlamentní kuchyně a já zítra budu bez oběda. A zrovna má být domácí svíčková s knedlíkem a brusinkami, na kterou jsem se tolik těšil, a to vše za 30 korun. A to nedej Bože, kdyby stávkovaly kuchařky celý týden. Vy si snad myslíte, že si ty peníze někde ve vládním sklepě tiskneme. Každému říkám, že i my ve vládě šetříme, já například jezdím nakupovat do Německa Nutellu, tam ji koupím za polovičku! Podobně pan prezident, ten zase zajede na motorce do Polska... Musíte se více snažit.“ Pan premiér pokračoval ve svém ekonomickém rozboru, vysvětlil tajemství výhodného nákupu zemního plynu (LNG) ze zámoří, místo toho levného ze Sibiře, k tomu přidal hněv na Orbána, Fica, že oni sobecky myslí jen na ty své domácí, nešetřil ani Babiše ani Čínu… Ráno mě z toho zlého snu rozbolela hlava.

Přitom jsem chtěl panu premiérovi toho tolik říci, o svých čtyřiceti letech práce v ČKD, o desetitisících tramvají, které jsem pomáhal kompletovat a které stále jezdí v Praze, Brně, Plzni... Ale i v Kyjevě, Charkově, Koreji, dokonce i v Africe. Chtěl jsem mu ještě povědět o milionech podnikových a družstevních bytů, postavených v Československu, v jednom z nich již 45 let bydlím. Povědět mu i o vodních dílech na Vltavě, o cementárnách, o ocelárnách, o energetické soběstačnosti, o soběstačném zemědělství, o vesnici pulsující životem, ale i o populační explozi na počátku sedmdesátých let. Do penze se chodilo v šedesáti, maminky dokonce ještě dříve. Povědět mu také o podnikové rekreaci, o zdravotní a sociální péči... Dnes se omlouvám panu premiérovi, vím, že má jiné starosti a na mne, starého dědka, nemá zrovna čas. Dnes je zde, zítra v Bruselu, pozítří v Kyjevě, popozítří v Africe, ono řídit celý svět není legrace. Mezitím mu doma, ti podobní jako já, stávkují, nebo nemravně chtějí přidat k platu či k penzičce. Omlouvám se, pane premiére, že jsem zestárl.

Průměrný počet slepic: 3.8 (380 hlasů)

teda jestli jste to vypotila sama. Proč to píšete jako chlap? Snad to není zase cizí peří.

Průměrný počet slepic: 3.6 (192 hlasů)

Nechte si ty cenzorské kecy, že vám to "cizí peří" nevadí u nikoho jiného?, ten pán, který to napsal, mluví za všechny lidi a jestli k těm faktům potřebujete zdroj a jméno, tak si tam dosaďte kohokoliv z Česka. (pozn. A co jste dnes vypotil vy, ještě tam vražte Babiše a máte splněno)

pozn. "Vypotila" jsem k článku bleskově pouze poslední větu, protože byla adekvátní k celému článku a seděla na závěr víc než jeho původní konec se slovem "penzička". 

Průměrný počet slepic: 3 (225 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

ten ubožák který vás obvinil s "cizím peřím" je to ten ubožák který z nenávisti k vám i mně "ťuká jednoslepice" na naše příspěvky

Průměrný počet slepic: 2.6 (193 hlasů)

Je mi to jasný, nikdo další tady nemá v sobě tolik nenávisti.. Bodů nad 300, ba dokonce více než Vidlák..., nějak se ty slepice od lidí shodit na ten nižší průměr musí.

Průměrný počet slepic: 2.5 (180 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Skandál s ropou! Američané zařídili v Kyjevě blokádu ropy od Lukoilu pro maďarský MOL v odvetě za návštěvu Viktora Orbána v Moskvě! Podle našeho zdroje za blokádou stojí i “přímluva” někoho z Evropské rady z Bruselu! Útok proti maďarskému MOLu zasáhne i Slovensko, protože Slovnaft přijde o 40% ropy! Tak tohle má Slovensko za to, že posílá Ukrajině elektřinu a zbrojovky dokonce i zbraně!

 

Průměrný počet slepic: 3.8 (51 hlas)

Průměrný počet slepic: 3.1 (28 hlasů)

In reply to by Rad

Trvalý odkaz

Jednoho potěší, že mě tedy nepřeskakujete, jak jste tady kdysi všem navykládal..., tak sem chodíte alespoň kvůli mně, když nic jiného nemáte. Pasování se na samozvaného soudce, který tady bude rozhodovat a určovat, co sem kdo smí dávat a co ne, vám sedí nejlíp, můžete se rovnou přihlásit k Foltýnovi do spolku. 

Průměrný počet slepic: 3 (28 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Takových samozvaných soudců a moderátorů bylo zde více. Někteří byli odejíti , někteří nadále pokračují ve svých pitomých poznámek o tapetování a o cizím peřím. Nenechejte se paní Včelko od takovýchto vykolejit . Ten kdo zde má právo určit co se má zde psát a co ne, je jen majitel webu Vidlák a nikdo jiný.

Průměrný počet slepic: 3.1 (16 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

proč na něj reagujete, když se vám jeho komentář nelíbí, stačí ho ignorovat.

Průměrný počet slepic: 4.2 (37 hlasů)

Rade není to poprvé, co se tváříte jako by jste chtěl chválit a přitom to je jen příležitost pro další dehonestaci. To fakt chcete, aby jsme tímto způsobem přistupovali k vaším výplodům a každý podrobili kritice. A pěkně to rozebrali, myslíte, že by jsme to neuměli? Nechtěl byste s tím rozvracením vztahů zde na VK už přestat. Mám dojem, že k tomu právě nazrál čas. Berte to jako varování!!!

Průměrný počet slepic: 2.7 (192 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

Zamindrákovaný rozesírač, ještě jsem od něj nečetla něco smysluplného, ovšem kritiky má na rozdávání. Čeká tu jen jako provokatér.

Průměrný počet slepic: 2.6 (178 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Ámen 

Průměrný počet slepic: 2.7 (46 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

tentokrát jsem věděl že jde o dílo pana Votavy. Jenže se s ním chlubí někdo jiný, který ani nemá tolik slušnosti, aby autora uvedl. Nechtěl jsem to napsat naplno, mohl jsem napsat místo toho něco ve smyslu "zase kradete". Moje výplody klidně kritice podrobte, může se stát, že se spletu, ale pak to přiznám, zatím mi tu nikdo nic nevyvrátil, jen pokřikovali, že jsem blb a podobně. To já nedělám, vždy celkem slušně napíšu, v čem je problém. Když už někdo musí na nějaký článek upozornit, tak by jistě stačil odkaz s jednou kratičkou větou. Také by mě zajímalo, před čím mě varujete. Jestli mi tu budete psát, v čem se mýlím, tak jen do toho! Rád se buď budu hájit, nebo se přiznám pod tíhou argumentů, že se mýlím. A teď k článku - dav který neviděl Bidenovu indispozici je přesně takový dav, který u nás nevidí, že jak Fiala škodí okrádáním našeho národa, tak škodil i Babiš, dokonce s tím začal. No a teď mě můžete znemožnit!

Průměrný počet slepic: 4 (161 hlas)

Můžete vysvětlit, čím se v článku kdo chlubil? Když přijde mail, který koluje mezi lidmi a je zajímavý, tak mi stojí za to dát ho i sem. Evidentně ho psal muž a evidentně už dost starý, což normální člověk vyčetl z článku. Stovky lidí si mail přeposílají tak, jak jim přijde (bez udání autora nebo zdroje) a nikomu to nevadí. Proč? Protože je to text, který každému z nich mluví z duše a stojí za to přeposlat dál. Udělala jsem to samé. 

Průměrný počet slepic: 2.7 (189 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

už jsem to zkoušel a bylo to zbytečné

Průměrný počet slepic: 3.2 (23 hlasů)

,,Dav který neviděl Bidenovu indispozici je přesně takový dav, který u nás nevidí, že jak Fiala škodí okrádáním našeho národa, tak škodil i Babiš, dokonce s tím začal." Tahle vaše věta jasně vystihuje dnešní skutečný stav. Dav to nevidí protože vidět nechce. Při každých volbách prokazujeme s velkou převahou, jaké politiky a jakou politickou reprezentaci si přejeme. Těch, kteří mají odlišnou poptávku je tak málo, že nedokážeme zaplnit ani půlku Václaváku. Se změnou počítat můžeme pouze tehdy, pokud poptávka voličů po změně převýší poptávku aktuální. Věřím, že to půjde. Otázka zní kdy?

Pepa Nos o tom už dlouho zpívá:

V pokladně není už ani vindra,
kdo za to může - Tonda, Saša, či Jindra? (jména je možné měnit dle aktuální situace)
V pokladně není už vůbec nic,
patříme k spolku přátel z Nemanic.

Průměrný počet slepic: 4.8 (85 hlasů)

by měli hlavně mladí. Já na jedné demonstraci byl, a byli jsme tam samí pamětníci totáče. Bez mladých asi nic nezmůžeme a těm je to fuk, tak ať si to vyžerou. Když jim něco říkám, tak na mě nechápavě čumí. Někteří se dokonce nechali naočkovat tou kovidovou bojovou látkou, aby mohli do hospody a cestovat. Jak chcete s takovým materiálem pracovat? Daně z nemovitosti neplatí, protože žádnou nemají, cena benzínu a nafty je nezajímá, protože auto nemají, nebo mají služební. Až budou v zimě a potmě v paneláku, protože zrovna nefouká a nesvítí, pak možná procitnou, ale to už nebudou mladí a nastoupí noví, co budou bez protestů žrát brouky a řasy vyráběné z odpadu a jezdit na kolobrndách. Jj Pepa Nos to zpíval o Klémovi a spol, dnes už to pasuje na ty nové. Mě se třeba líbí písnička od Vysockého odkaz, kterou předělal do češtiny Nohavica odkaz .

Průměrný počet slepic: 4.5 (45 hlasů)

Já na jedné demonstraci byl, a byli jsme tam samí pamětníci totáče.

Souhlasím. Mám stejnou zkušenost. Když jsem jezdil za stánkem Šlachty, bylo to stejné.

My a naši rodiče jsme tenhle stát postavily, co bude dál je na nich.

Průměrný počet slepic: 4.5 (35 hlasů)

také takové mladé znám. Přijel jsem minulý rok do Prahy kvůli té demonstraci, tuším to bylo 16.9. Máte pravdu. Ani já jsem tam moc mladých neviděl, kromě těch pár pošuků u muzea. Oni čuměli celkem nechápavě, podobně jak to popisujete. Možná někteří z nich ani nevěděli, proč tam jsou. A jestli procitnou v zimě, nebo vůbec někdy, těžko říct? Moc tomu naději nedávám. Abych nezapomněl, Jarka Nohavicu rád poslouchám když zpívá i když hovoří. Je  to chytrej chlap, navíc vlastenec, kytarista, písničkář a skvělej básník. V srpnu se účasrní panelové diskuse v zámku Příčovy na Příbramsku na Vlasteneckém setkání. A už teď mu za to libtardi hledají a dávají ke jménu nejhorší přívlastky jaké existuje.

Průměrný počet slepic: 4.6 (37 hlasů)

tenkrát když to zpíval Pepa Nos, tak to ještě nebyla pravda. Jeho písnička však je nadčasová, protože to dneska pravdou je.

Průměrný počet slepic: 4.7 (20 hlasů)

Již podruhé v poválečné historii naší země ti, kteří jí vládnou, přijali za svůj cíl uskutečnění levicové utopie. Zavázali se k tomu zahraničním hegemonům a iniciativně se jej snažili a snaží realizovat.

Průměrný počet slepic: 3.6 (55 hlasů)

„Dva měsíce před volbami byla dohodnutá jména vedení Evropské unie – že to dostane Leyenová, Němka, Portugalec, Malťanka a Estonka. To nás přeci popuzuje už měsíce, a samozřejmě se potvrdilo, že je to už dávno domluvené.“

https://xtv.cz/pane-prezidente/ods-by-mela-zaniknout-a-fungovat-jiz-jen-jako-spolu-atentat-na-trumpa-byl-produktem-spolecenskeho-klimatu-ne-aktem-blazna-eu-je-hra-na-demokracii-vaclav-klaus

Průměrný počet slepic: 3.7 (52 hlasů)

před několika hodiny tento příspěvek pana Rada :
https://www.vidlakovykydy.cz/comment/2159078#comment-2159078
měl 20 pěti slepic, teď má 140 pěti slepic a pořád se zvyšuje.

Tomu se říká výkon, takový rychle se zvyšující počet slepic nemá ani sám Vidlák na svém dvorku VK.
Někteří, nebo někdo, má pana Rada opravdu moc rád.

"Jak moc mám rád sám sebe", že pane Rade? :-)))
Je vidět že se držíte  pravidla  "Měj rád sam sebe..." a přidáváte si sám sobě pětislepice :-)))

Za to ty které nenávidíte je bombardujete jednoslepicemi  :-(((


mej rad sam sebe

Průměrný počet slepic: 3.2 (25 hlasů)

mám rád spoustu lidí i věcí, i sám sebe. Bohužel jsou i lidé, které nemám rád a chvíle, kdy ani sebe ne. O pětislepicích nic nevím, ani netuším, jak se tu ten počet dá zjistit. Jak jste přišel na 140 pětislepic? Dnes jsem udělil jednu pětislepici, je možné, že dokonce vám, už nevím komu. Můžete mi klidně dávat kolik slepic chcete, já na to nehledím, jen si občas všimnu, když mám hromadu jednoslepic pod evidentní pravdou, tak se nad tím podivuji, protože to vypovídá mnohé o hodnotitelích, ale už jsem si zvykl. Vidím, že vás to pěkně vytáčí, jenže myslím, že vás nevytáčím já, ale vy vytáčíte sám sebe, protože vám vadí, že se vaše kopírování někomu nelíbí. Dokonce vás to přimělo k nepodloženému zlému hodnocení mé osoby. Podle těch slepic, jak jste napočítal, tak asi nejsem sám, komu se to stěhování inadhledu a cz24 na kydy nelíbí. No moje příspěvky se také někomu nelíbí, dokonce dnes když jsem s Májou souhlasil (že to co vložila je cizí peří), tak se durdila a taky , ale vůbec mi to nevadí, protože je to zřejmá pravda.  Jak už jsem psal, některé vaše počiny se mi líbí, i třeba ten obrázek jak se mám mít rád, ale 5 slepic za něj dát nemůžu kvůli těm nesmyslům u něj.

Průměrný počet slepic: 1.8 (6 hlasů)

Tipuji takových 4,5 výjimečně opeřených slepic a desítky hlasů.

Zatímco paní Mája a pan Antonín poslední dobou obvyklých 2,6 slepic v cizím peří. Váš kroužek bojovníků proti cizímu peří vám, Rade, nezávidím. 

Znáte to české přísloví: Kdo čím zachází, tím také schází? 

Průměrný počet slepic: 2 (153 hlasů)

Vaše domněnky pane Agarine se potvrdili. Všichni kteří večer se opovážili kritizovat Rada byli obdarováni jednoslepicemi , zato Rad byl obdarován tučnými pětislepicemi.

To potvrzuje že buď Rad má zde svoji armádu s bojovníky proti jeho kritikům a armádu jeho obdivovatelů, anebo je to jen sám Rad který dokázal narušit Vidlákovy Kydy a rozdává slepice, což je nejvíce pravděpodobné.

Každopádně je již jisté  že za osobou s přezdívkou Rad se skrývá psychicky těžce narušená osoba. Lidově řečeno je to blázen. 

Průměrný počet slepic: 3.1 (58 hlasů)

že mě - psychicky těžce narušeného blázna a rozesírače - musel vymyslet nějaký Putin či podobný zloduch. Děkuji vám za hodnocení mojí osoby (to je ta argumentace ad hominem, kdyby si toho někteří nevšimli). Dokonce tu mám celou armádu. Podezříváte mě z manipulací se slepicema. Nejste příbuzný s Fialou či Rakušanem? Ti dokonce sami dělají to, z čeho obviňují druhé. Už hodně lidí vám napsalo, že něco není v pořádku, já se ozvu jednou nebo dvakrát za týden ale vy tu dáváte kopie denně několikrát, kde berete tu jistotu, že to co tu děláte je správně? Přitom dokážete být přínosný, jak jste předvedl s tím Putinovým rozhovorem a pak ještě asi 2x. Kopie cizích článků ale nejsou přínos. Jednoslepice dostávám obvykle já, jaktože teď ne? Že bych mohl mít trochu pravdy?

Průměrný počet slepic: 3.3 (53 hlasů)

pane Rad, tatínek mi umřel v 91 letech, mamince bude 90 let za půl roku. A tak jsem i já už před lety zjistil, že seniory nejde ani ohnout jako štěp, ani převychovat jako skautíky k lásce k evropským hodnotám a západním pravdám.

Neraďte dospělým lidem, kteří už jsou dokonce seniory, co mají a co nemají dělat. jelikož jsem nebyl v Rusku, ale už senior také jsem, dovoluji si vás žádat. 

Svoje kázání o cizím peří zkoušejte jinde. Třeba na Novinky nebo Idnes, kde má většina zdejších diskutujících a čtenářů už roky BAN od podobných vychovatelů, jakým se zde ustanovil i vy. Máte i řadu zastánců a obdivovatelů. Koho budete prudit, až Včelka, Antonín, Host a jiní odejdou a už se nevrátí? Sežerete se vy zůstávající mezi sebou! Dnes se tak děje ve všech komunitách. 

Pokud se vám příspěvky někoho nelíbí, napište k tomu třeba: TOHLE NEČTU nebo jako já, autora přeskočím a opravdu nečtu. Což se stává málokdy, protože jsem řadu let strávil i slavné úvodníky v Rudém právu. proti dnešním zprávám a vystoupení političek to byl odvárek z vývaru.

Buďte dobrý a bude se vám lépe dýchat. 

Průměrný počet slepic: 3.3 (43 hlasů)

Totéž dělám i já pane Agarine. Obzvlášť když autor příspěvku reaguje podrážděně a škodolibě  útočí na mé příspěvky, tak normálně autora přeskočím a nereaguji. Protože se již nejedná o autora přínosného příspěvku ale jde o provokatéra a rozesírače diskuzí. Problém ale je v tom že provokatér zuří když neodpovídám a moji inteligenci  neodpovídat a rozesírat takto diskuzi považuje za slabinu. Tehdy se provokatér stává vulgární a ještě více rozesírá diskuzi již z osočováním a ze sprostými nadávky. Jako to bylo před nedávném když jeden rozesírač mně nazval "šulínem!" anebo jeden jiný rozesírač nazval mé příspěvky "kupem hnoje!". Tak to ale v životě jde, dotyčné osoby a rozesírači diskuzí buď zdvořilost a inteligenci mají anebo vůbec nemají.

Průměrný počet slepic: 2.7 (33 hlasů)

kteří do klubu rozesíračů patří

Průměrný počet slepic: 2.7 (28 hlasů)

dost často se Rad trefí.

Průměrný počet slepic: 3.1 (36 hlasů)

To by chtělo vysvětlení, proč je blázen?  Že nemá rád pochlebovače a úlisníky, já také ne. A mnohem raději čtu krátké, úderné komentáře, které vypotí dotyčná osoba, nežli tapety od jiných autorů, které si můžeme najít na netu sami.

Průměrný počet slepic: 3.6 (43 hlasů)

In reply to by menhira

Trvalý odkaz

- vy jo, když u toho celý den můžete vysedávat, ale ostatní nemají čas si cokoliv vyhledávat. A kvůli vám to sem nikdo nedává.

Průměrný počet slepic: 3.1 (39 hlasů)

Trefná odpověď paní Včelko. Naše příspěvky zde nepřinášíme pro paní menhiru či pana Rada, či pana Boba, ale pro ty kteří dychtivě čtou a oceňují naše příspěvky. A ťukat jednoslepice po celé hodiny pro ty které nenávidí to opravdu může konat jen blázen.

Průměrný počet slepic: 2.9 (37 hlasů)

já ani nemohu spát, jak dychtivě čekám na tvé tapety. Rad má pravdu v tom, že to přeháníš.

Průměrný počet slepic: 3.3 (32 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

Jenomže on nekritizoval dnes ani minule "Tondu", a pokud si vzpomínám, i vám se dost často líbilo, co jsem zde postovala, nebo "už" ne?

Průměrný počet slepic: 3 (24 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

ale jsou příspěvky a "příspěvky" U Tondy mám někdy pocit, že sem cpe kde co, jen aby toho bylo hóóódně.

Průměrný počet slepic: 3.5 (28 hlasů)

Ten některými dnes "vychvalovaný" Rad, který tady celý rok řeší pouze slepice nebo Babiše, se ovšem opakovaně trefuje pouze do mých, jako dnes. Reagujete ale tak, jako kdyby se trefoval do Antonína. Tak si to tady užívejte, docela dost lidí odtud už bylo vyštváno.

Průměrný počet slepic: 3 (22 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

paranoia

Průměrný počet slepic: 2.8 (22 hlasů)

Jo jo, to máte pravdu, vaše paranoia ohledně slepic je vydatná. Ještě tu zase můžete tvrdit, že jsem s tím dneska opět začala já - to je vaše paranoia, nebýt jí, já bych si vás vůbec nevšímala, stejně jako minule.

Průměrný počet slepic: 3.2 (18 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Paranoia  pana Rada ohledně hesel antibabiš je již známa. Tam kde pan Rad překonává sám sebe jsou slepice které pan Rad rozdává. Přidává sám sobě pětislepice a ťuká celé hodiny jednoslepice těm které nenávidí, to už je opravdu na svěrací kazajku. 

Průměrný počet slepic: 3.5 (13 hlasů)

Je dobře, pane Rad, že víte, co vás pronásleduje.

Dá se to i úspěšně léčit.

Základ spočívá v tom, že se vyhnete prostředí, které ji ve vás vyvolává. Je-li to málo účinné, nastupuje léčba odborníky. 

kde jsou ty časy, kdy jsem rád přečetl i vaše diskusní příspěvky? Změnily se však pouze v útoky na příspěvky některých diskutérů a jejich obsáhlost. 

Jistě je máte již dávno přečtené a proto vám vadí. Já se z nich ale dozvídám spoustu věcí, které sám programově nevyhledávám. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)