Vy ubožáci!

Autor

Vy, co sledujete naši dezolátskou scénu dlouhodobě, tak víte, že už někdy v době prvních velkých demonstrací se ustavily po celé republice skupinky lidí, které chodily „svítit proti Fialové tmě a válce.“ Prostě se sešli někde na náměstí, drželi v ruce svíčky, později si k tomu udělali i nějaký transparent a dělali pokojný protest. Postupně se to vytříbilo, koneckonců chodí takhle svítit už dva roky, až zůstalo jen několik posledních mohykánů.

Nepřekvapí, že většinou jde o seniory, kteří mají přece jenom trochu víc času, kteří se alespoň spolu pravidelně potkají a popovídají si o tom, co je nového a jak devatenáctého července zase ještě nepadla vláda Petra Fialy…

Podobně romantický protest udělal Ondra Thor, který si proti úřadu vlády postavil petiční stánek ve kterém bivakoval a hodlal tam vydržet, dokud se tato vláda neodebere na smetiště dějin.

Takhle to trvalo dlouhou dobu. Kolem Ondry Thora i „Světlušek proti Fialově bídě“ tepaly dějiny. Proběhly velké i traktorové demonstrace, policie se ztrapnila při zásahu proti střelci na Filozofické fakultě, na Slovensku se Fico stal premiérem a dostal pět kulí do břicha, v Maďarsku se upevnil Orbán, v Polsku přišel k moci Tusk, v Holandsku zvítězil Wilders a ve Francii Le Penová, u nás Pětikolka prohrála eurovolby, světový signalista si popovídal s americkým prezidentem, kterému teď někde dělají waterboarding, aby konečně podepsal svou rezignaci… Tohle všechno se dělo a každý pátek se vždycky sešel hlouček lidí, který světlem svíček upozorňoval, že naše demokracie má na kahánku.

My, Češi, nejsme zrovna vzteklý národ, takže u nás nikdy nehořely ulice, nebyly vysklené výlohy a ani jedno auto neposloužilo jako barikáda, ale i tak máme lidi vyhozené z práce, popotahované po vyšetřovnách i soudních síních, nebo už sedí v base. Igor Mříž se o to postaral. Za banality… ale to dneska stačí. I na nějaké ruční vyřizování či strkanice došlo. Ale nikdo z toho (zatím) neměl ani trvalé ani dočasné následky.

Za celou dobu, co protestujeme, se liberálové pokoušeli provokovat, co to dalo. Uměli si to zařídit dohromady s novináři, různí líbodémo bijci se snažili na demonstracích vyvolávat potyčky, aby Česká televize měla co nejlepší materiál do večerních zpráv, u Muzea museli vyslat proti demonstrantům těžkooděnce, protože dezoláti pořád ne a ne zaútočit. Různí Tomancové chodili před volbami pořvávat na řečníky na pódiu a pokoušeli se je různě blokovat nebo inzultovat, ano bylo to ubohé, ale alespoň se libtardi museli postavit davu a podstoupit nebezpečí, že opravdu někoho vyprovokují a dostanou nakládačku. Samozřejmě, jako banda srabů, se vždycky starali o to, aby svou statečnost proti dezinformátorům projevovali s policejní jednotkou nejvíc dva metry od sebe.

Teď, po volbách, kdy se ukázalo, že líbodémo už není tak pevná v kramflecích, kdy si Fiala pomalu na ledě láme nohy místo svých pánů, kdy to v Americe může vyhrát Trump a jeho viceprezident bude vidlák, a Rusové na Ukrajině postupují tak moc, že už s nimi chce jednat i Zelenský, tak líbodémo bojůvky přitvrdily. Svým způsobem není divu. Jejich svět se sype čím dál rychleji a nic jiného než násilí a válka už to nezachrání. Takhle nějak to bylo i na Ukrajině, když udělali Majdan a přišli o Krym, takhle to dělali i v Německu za Výmarské republiky. Najednou se vynořují mladí Banderovci a začínají dělat svoje pořádky.

Člověk by řekl, jasně, liberální demokracie mele z posledního, tak nasazují svoje bijce, protože nic jiného už jim nezbývá. Už nemohou vyhrát pomocí argumentů, tak to zkoušejí pomocí projektilů. Už nejsou schopni vyhrát pomocí voleb, tak musejí vyhrát pomocí násilí. Člověk by čekal, že se liberální bojůvky zaměří na významné lidi. Tak se to vždycky dělá. Že třeba Filip Turek najde svého rolsrojse s propíchanými gumami nebo Schillerová najde v posteli koňskou hlavu, aby si rozmyslela, jestli jí to stojí za kandidaturu. Nebo že někdo bude házet kameny Babišovi na kancelářské okno. Nebo že nějaký poslanec za SPD skončí v nemocnici s rozbitou hlavou, protože šel sám domů v noci z hospody. Nebo, že Rajchlovi někdo posprejuje plot před jeho vilou a napíše mu tam, že se na něj už vaří voda. Policie se samozřejmě bude dívat jinam, vyšetřování půjde do ztracena…

Ale ne, my jsme v Česku. U nás se naši domácí nácíčci začali zaměřovat na seniory u Thorova petičního stánku a ty, kteří chodí v pátek svítit do parku. Nejvýraznější je jakýsi Mikael Oganesjan, který má na sociálních sítích účet s názvem MikeJePán a přímo si udělal živnost z toho, že chodí urážet a inzultovat lidi, kteří se nejsou schopni sami bránit. Řve jim do obličeje, sprostě jim nadává (samozřejmě má policii za zády) a nechává se za to oslavovat od svých fanoušků. Mimochodem… začal s tím ausgerechnet na výročí Volyňského masakru.

Minulý týden se pak objevil (dnes již ztotožněný) útočník v Brně, kterému se nelíbilo svícení proti válce a při obraně západní demokracie srazil k zemi pětaosmdesátiletou paní Libušku, která si dovolila držet na náměstí v ruce svíčku. Paní Libuška skončila v nemocnici. Útočník by zřejmě ještě pokračoval, protože paní Libušku bránili jen další senioři, ti jsou k přeprání, ale kolem šel zrovna dvoumetrový stořicetikilový romský Samson, který viděl, co se děje a jeho přítomnost stačila na to, aby útočník utekl.

Útočníkovi je třicet jedna, je podnikatel a dluží na zdravotním pojištění… a paní Libušku srazil, protože tak si představuje boj za demokracii a svobodu. Nekecám. Přesně tohle při útoku vykřikoval. Já si totiž byl popovídat jak s paní Libuškou, tak s ostatními svědky. Mám k tomu tak zajímavé podrobnosti, že z toho zítra bude ještě ještě jeden článek.

Paní Libuška si poležela o víkendu v nemocnici, v pondělí sbalila lékařskou zprávu a zamířila na služebnu policie v Brně na Náměstí svobody, s tím, že jde podat trestní oznámení. Službu konající policisté ji s tím poslali do háje. Ani se na to nepodívali a poslali ji na městskou policii, která jí vysvětlila, že případ je už uzavřen jako přestupek. Na policii paní Libuška byla v pondělí 22.7.2024 v 11.00 dopoledne. To aby se třeba někdo chytil za nos a zjistil si, který Pomahač a chránič si své povinnosti vyložil velmi volně a neměl čas se podívat ani na text trestního oznámení ani na lékařskou zprávu…

Z mého pohledu se to jeví tak, že když jste na té správné straně, můžete klidně kopat do petičních stánků a srážet na zem pětaosmdesátileté seniorky, které musí odvézt sanitka… a nic se vám nestane. Protože zmrd zmrdovi oči nevyklove.

Vy ubožáci! To už jste tak zdegenerovali, že si troufáte jenom na lidi s berlemi a na vozíčku? Petiční stánek nebo pár seniorů se svíčkami, to je jako to nebezpečí pro vaši liberální demokracii? Tihle lidé ohrožují Fialu tak moc, že na ně musíte pořádat noční nájezdy? Chováte se jako UPA na Volyni. Ti také ověšovali stromy zavražděnými dětmi a říkali tomu cesta do Evropy. Samozřejmě, proti skutečné síle Rudé armády si netroufali. Tam by dostali na budku stejně rychle, jako kdybyste si vy troufli na někoho skutečně významného. Kdybyste přijeli do Karlových Varů a tam začali pořvávat: „Rusáci ven“ skončili byste rychleji, než byste řekli Stěpan Bandera.

Na fejsbůku máte ramena jak Žďákovský most, ale reálně jste tak ubozí, že si troufnete maximálně na vozíčkáře. Na twitteru byste mi řezali hlavu a mojí rodině také, ale reálně umíte jen řvát do tváře lidem, kteří postavili školu, ve které jste dostali vzdělání, postavili elektrárny, díky kterým fungují vaše mobily, ba i ten park či náměstí, kde je verbálně šikanujete, postavili oni. To vy jste skuteční kriplové, nikoliv ti invalidé. Jestli liberální lepševici dokáží vyprodukovat jenom takovéhle zmrdy (což jsou zpravidla děti jiných zmrdů ve vysokých funkcích), není divu, že se pod nimi třese panství.

Liberální demokracii dneska reprezentuje jejich hvězdná pěchota, která se vybíjí na důchodcích u petičního stánku. To je maximum, čeho se odváží. A kdyby to alespoň dělali potají, oni si to natáčejí, chlubí se tím a mají tam stovky a tisíce dalších mladých nácíčků, kteří jim to schvalují. Ano, jsou to nácíčci, protože mít radost ze šikany stařenek, to je normální křivý charakter. To se nedá léčit, jen řezat. Ale nejsou to náckové, jen nácíčci, protože to dělají pravověrně počesku… s policií za zády a soft. Pořvávat, provokovat a kdyby došlo na pěsti, chovat se jak italský fotbalista a začít kňučet, že pětadvacetiletého liberálního hrdinu napadl sedmdesátiletý důchodce a požadovat od orgánů zásah.

Ani ta hitlerjugend už prostě není, co bývala.

A co vy, strážníci a policisté? Co vaše čest? co váš smysl pro spravedlnost? Nebo už jste také stejní ubožáci, kteří hlavně musí myslet na svoji hypotéku a bojíte se zasáhnout, když silný šikanuje slabého? To už ani nemůžete převzít trestní oznámení? Bojíte se, co by vám udělali nadřízení, kdybyste se zastali dezoláta proti režimnímu spratkovi? Proto tam vždycky stojíte jak tvrdé y a jen situaci monitorujete? Raději zasáhnout proti seniorovi, než proti výtržickým lepševikům, že? Chce se mi blejt, velebnosti. Nikdo nemá trochu odvahy a charakteru. Ani ten, který si na sebe nechal napsat: Pomáhat a chránit.

A co vy, veřejnoprávní novináři? Ale co se snažím, vždyť jen díky vám mohou různí MikeJePáni dělat svoje alotria. Díváte se stranou ještě víc než ta policie. Vaše mlčení je přímo ohlušující. Šikana důchodců je povolena, protože je to ta správná šikana. Provádí se vysloveně z humanitárních důvodů. Ano, takhle si to naši nácíčci omolouvají. Důchodci smrdí, ten vozíčkář má zdeformované ruce, něco takového nemá v jejich líbodémo světě co dělat. To je třeba odstranit. To nemá právo na život. Taková česká verze humanitárního bombardování. To kvůli vám se kluci od policie bojí zasáhnout proti těm šmejdům. Dobře vědí, že byste to hned překroutili, jako jste to udělali už mnohokrát. Jdu si vzít kynedril.

K ničemu veřejnoprávní média nepotřebujeme. Když náckem sražená paní Libuška nestála žádnému pravdomluvnému intervjukovi za reportáž, tak to prostě musí udělat někdo jiný a naštěstí už máme vlastní média, která to dokážou. Bruselu písek, Fialovi hnůj a České televizi mozkovou mrtvici!

Už se skutečně blížíme ke konci líbodémo. Už umějí zasahovat jen proti bezvýznamným lidem. Proti těm, kteří je nijak nemohou ohrozit. Bojují proti těm, kteří si možná přejí jiný režim, místo aby bojovali proti těm, kteří ho tady skutečně nastolí. Zvedají si sebevědomí, jak to nandali důchodcům, ale přijde den, kdy se potkají se soupeřem, který jim bude rovný. Přijde den, kdy budou svoje profily mazat jako o život a tvrdit na všechny strany, že to byla jen taková legrace. Přijde den, kdy budou prosit o velkorysost.

Přijde den, kdy rozkopneme zpuchřelá vrata líbodémo a celá ta jejich stavba se zhroutí jako domeček z karet. I se všemi MikeJePány a ostatními čechobanderovci, protože jsou zbabělí. A záleží na policajtech i novinářích, jestli v novém světě budeme stavět od nuly i média a policii. Člověk, který schválně srazí pětaosmdesátiletou stařenku, si nezaslouží žádnou lítost. A ti, kteří s tím nic neudělají a nestojí jim to za zmínku, ti také ne!

Plivu do obličeje všem, kteří se to bojí vyšetřovat, plivu do obličeje všem, kteří to vymlčují. A tomu nácíčkovi, který miluje Fialu tak, že kvůli němu srazil paní Libušku, vzkazuju, že když neměl soucit se starou paní, nebude mít jednou nikdo soucit s ním.

Ale možná bychom se měli pana premiéra zeptat, jestli má radost, že za něj bojují takoví zmrdi tak zmrdským způsobem.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

PS… zde máte jen jednu ukázku, co lepšvici mohou, ale běda, kdybychom my napsali jen desetinu toho, co oni:

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (465 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Vidláku co to píše to fanatické prase za vyhrůžky že Tobě a tvé rodině uřízne hlavu???

Kde je policie? Kde je Mříž (Stříž) aby zasáhl za podněcování nenávisti?

To je ta  liberální demokracie kterou nám vnucuje  pětidemoliční vládnoucí četa!
 

Průměrný počet slepic: 4.6 (249 hlasů)

In reply to by Antonín

Trvalý odkaz

Teda Vidláku, jsem na rozpacích, jestli tomu článku dát slepice - zvláště pod ten vytištěný hnus, který psali ti zm*di. Něco tak odpornýho člověk viděl dosud jen u prasete Novotnýho, ale evidentně to není ojedinělý zjev. ODS by se měla stydět za to, že ho nejenže nevyloučili, ale klidně nechávají beztrestně namnožit stejnou sebranku jako je on. Nejenže okradli důchodce, teď je ještě fyzicky ty hydry likvidují. Je třeba Putina na ně.

(pozn.: Pozdravujte od nás paní Libušku)

Průměrný počet slepic: 4.8 (201 hlas)

In reply to by Antonín

Trvalý odkaz

Také se říká u vás v Arménii, že na KAŽDÉ PRASE SE VAŘÍ VODA.....?

A aspoň někdy si vyndej hlavu ze zadku, magore.

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

Přátelé, myslím, že je na čase, abychom se zamysleli nad kolektivní obranou. Zde je Vidlák se svou rodinou vystaven nebezpečì. Jak se dřív říkávalo ...dej si bacha na Bacha, tak dnes máme jiného rakouského šmejda. Pan Ostříž alias Stříž vulgo Mříž zřejmě nad celou věcí mávne rukou . Vyhlašuji ochotu k finanční pomoci v případě nutností ochrany Vidláka. Oganesjan a jiní by si měli uvědomit, že existují skupiny lidí, kteří mají podnikání založeno na převýchově nepřizpůsobivých jedinců. Toto budiž chápáno jako spontánní nápad, o kterém se dá jistě uvažovat.

 

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Ještě při traktoriádě Vidlák na policajty apeloval, aby byli solidární s protestujícími zemědělci. Měl je asi za slušné lidi. Časem správně prozřel a pochopil, co jsou za šmejdy. Vidláku blahopřeji. Pro mě je policajt na nejspodnějším společenském žebříčku. Daleko za podlahovou kosmetičkou a správkyní toalet. Za policajtem už je jen politik a novinář.

     Dobrou noc. 

Průměrný počet slepic: 4.5 (194 hlasů)
Trvalý odkaz

že je vám nenávist k něčemu?

Průměrný počet slepic: 2.2 (87 hlasů)

Kdyby k ničemu nebyla, tak ji evoluce dávno odbourala... 

Průměrný počet slepic: 4.9 (153 hlasů)

Nenávist - když už, tak tichá a konstruktivní. A záleží na tom, aby to nebyl jediný pocit v životě člověka. Někdy je.

Je to ten nejhorší druh, ale nejfunkčnější.  

Průměrný počet slepic: 3.5 (63 hlasů)
Trvalý odkaz

Došlo mi mailem, autora neznám.
 
Palivové zásoby pro jaderné elektrárny máme na 12-16 měsíců. Jiné než ruské palivové tyče jsou v nich zcela nepoužitelné.

V Dukovanech je odstaven blok číslo 1 kvůli dodání vadné armatury.
V Temelíně je pro změnu odstavena jedna ze čtyř chladících cest kvůli nově dodanému náhradnímu ventilu. Kvůli embargu na dovoz součástek z Ruska byl totiž použit jiný ventil, jenž se projevil jako zcela nefunkční. Tři zbylé cesty ještě jaderné bloky uchladí. Dvě už nikoliv. Je zcela zřejmé, že pokud se velmi brzy nevzpamatujeme a nezačneme jednat vrámci zahraničního obchodu standardně, tak naše jaderné elektrárny skončí. Pokud budeme mít štěstí, tak zhruba za rok. Pokud ne, tak ještě dříve.
Pro všechny, které zase napadne psát nesmysly o tom, že bychom se museli nějak ponížit, dodávám, že mi jako nesrovnatelně více ponižující přijde obchod s EU, kde nám je vyhrožováno, že pokud odejdeme z lipské burzy, tak nám zastaví přívod plynu a ropy. Takové jednání už snad ani nelze nazvat ponížením – jedná se o čisté vydírání.
Mimochodem - pokud bychom neměli obchodovat s nikým, kdo zahájil jakýkoliv vojenský konflikt, tak nemůžeme obchodovat s USA, s Velkou Británií, Saudskou Arábií a mnoha dalšími zeměmi. Samozřejmě jsem si vědom, že tato vláda se v žádném případě neprobere a dál povede tuto zemi do naprosté ekonomické propasti. Proto je třeba dosáhnout její demise.
Přesvědčujte všechny lidi ve svém okolí. Přibývá nás každým dnem. I Rakušanova novodobá STB s krycím názvem KRIT konstatuje, že se jen mezi státními zaměstnanci „může radikalizovat až 460.000 lidí“.
Já jen dodávám, že oni se neradikalizují, oni jen otvírají oči a zjišťují, že je tato vláda vede na porážku.

Průměrný počet slepic: 4.6 (204 hlasů)

Fialový nácek a jeho soukmenovci nás dostali do pozic prosebníků a sluhů. Tato kdysi do r. 1989 bohatá, průmyslově vyspělá a potravinově soběstačná země je vytunelovaná, ostatní státy si o nás nejvýše otírají boty.

Klesli jsme na úroveň sluhů a o nějakém mezinárodním kreditu se ani nedá mluvit. Já už chci žít zase jako plnohodnotný člověk a ne v předklonu před každým, kdo si platí Fialu a vraždí na Ukrajině. Fiala a jeho soukmenovci se budou snažit opět otevřít Čapí hnízdo, najít další případy na Babiše a hlavně dotáhnout počítačový volební podvod.

Milí přátelé a kamarádi!!

Nedovolte klesnout této zemi na samé dno a zařadit ji mezi americké kolonie.

Amerika napadla 30 zemí, z Afghánistánu je hnali bačové tak rychle, že tam nechali i vojenský materiál. Fiala slouží největšímu světovému agresorovi a chce rozpoutat další válku, ty neskutečné lži o Rusku... Nestydíte se!?.. Nedovolte sami sobě a ve jménu této krásné země, aby tu nadále zůstávali nacisté jako je Fiala a jeho soukmenovci.

Vždycky jsme byli hrdý národ a nedovolte Fialovi, aby si kvůli své kapse udělal z této země a jejích lidí rohožku.

Již nikdy více ODS!

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (213 hlasů)

Nejvyšší voličské preference má hnutí ANO (33 %). Následují ODS (14,5 %), Piráti (10 %), STAN (8,5 %), SPD (7,5 %) a TOP 09 (5,5 %).

Průměrný počet slepic: 3.8 (60 hlasů)

Nevěřím cinknutým libtardím průzkumům na rozdíl od vás. Pouze volby a ty většinou dopadají zcela jinak než ty předvolební průzkumy.

Průměrný počet slepic: 4.6 (78 hlasů)

libtatrdí průzkumy jsou asi cinknuté. A dezoláti průzkumy nedělají. Kfyby dělali, mohly by být cinknuté na opačnou stranu.

Pamatujte si příteli: "Všichni lžou!" A vy máte z toho vydestilovat pravdu?  Jak? Sečíst obě tvrzení a dělit dvěma?

Průměrný počet slepic: 3.9 (38 hlasů)

"Všichni lžou!"  a výsledek se dovíme vždy až po volbách.

Průměrný počet slepic: 4.3 (30 hlasů)

Májo, chtěl jsem se na něco poptat Ethanola, dostal sice ban, ale doufal jsem že by sem mohl zavítat jako návštěvník. Protože by mě na VK odpovědět nemohl, dal jsem mu tam mailovou adresu.
No, Ethanol se neozval, ale došel mě mail od čtenáře VK, který mě docela potěšil.
Chci s Vámi podělit o ten pocit, že ty články co sem dáváme plní svůj účel, lidi je čtou, a když je nenajdou stojí jim za to napsat mail. Člověka to potěší, že to má pro některé lidi smysl.
 
Vážený pane "Inzo", 
obracím se na Vás s prosbou: pokud publikujete své příspěvky na jiném fóru než na Vidlak.kydech, prosím o odkaz na stránky, kam píšete články.
Jelikož píšete na VK čím dál méně, zjišťuji, že mně aktuality od Vás prostě chybí. Dříve jsem si vždy báječně početl ve Vámi vybraných článcích. 
Děkuji za porozumění.
 
A teď ještě moje odpověď na ten mail: Ne nedávám články na jiné fórum, jen jsem v tom polevil. Teď se trochu změnila filosofie stránek, příspěvky by měly být kratší a měly by se více používat odkazy, aby vlastní diskuze byla přehlednější. Ale je možné dát takový článek do včerejší diskuze a ve vlastním příspěvku na článek upozornit nějakým "reklamním" úryvkem a přidat odkaz na ten vlastní článek. 

Abych to uzavřel: pokusím se polepšit a ty články dávat častěji.

Průměrný počet slepic: 4.1 (77 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

Inzo, díky, to je milý, dobrá zpětná vazba... A zkuste dodržet ten slib :-))

Průměrný počet slepic: 4.2 (50 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Také se těším na více příspěvků   od uživatele Inza. Jeho  příspěvky  vždy čtu s velkým zájmem a děkuji mu, že psaní věnuje svoje úsilí.

Průměrný počet slepic: 4.5 (30 hlasů)

In reply to by BoBo

Trvalý odkaz

za výjimku pro Inzu, i když mě nemá rád. Jeho díla totiž nejsou sprosté kopie a proto si myslím, že i delší příspěvek od něj nevadí. Občas se sice splete, jako dnes s tím 2 roky starým Rajchlovým příspěvkem o elektrárnách. A Rajchl měl tehdy trochu pravdu, možná jste si všimli, že se nedávno podařilo do reaktorů VVER 440, které jsou v Dukovanech, koupit a letecky dopravit palivo od TVEL, protože ho nikdo jiný nedokáže vyrobit (v Temelíně je VVER1000, tam už nějaká náhrada existuje, ale prý není tak kvalitní, jako TVEL), dokonce se k tomu, že ruské palivo bude v Dukovanech do 2028 (a pak to třeba ještě posunou) přiznávají v článku na novinkách , i když před tím tvrdili, jak půjde vyměnit dodavatele už letos a možná i dřív. Také je v tom článku napsáno, že Temelín jede na TVEL a letos se to má změnit. Můžete to porovnat s manipulátory, na které jsem už dal odkaz, kde tvrdili před 2 lety, že Temelín už dávno na TVEL nejede. Nemíním to nějak více ověřovat, který blok byl tehdy odstaven, je jisté, že lžou a sami nám to dokazují.

Průměrný počet slepic: 3.8 (17 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

Milý Inzo, tak mě ten "tvůj čtenář" předběhl :-) i já jsem chtěl požádat o informaci kde bych si mohl přešíst tvé příjemně dlouhé příspěvky. Tedy mohl jsem ti to napsat na emajl, ale myslím, že si zasloužíš pochvalu veřejnou. :-))) MMK

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)

nejspíš Jindřich Rajchl asi někde na fejsbuku a už dávno. Tady ho soudruzi rozkulačují.

Průměrný počet slepic: 3.1 (54 hlasů)

Jen pro úplnost. V době, kdy jsem navštěvoval energetický institut nám byla poskytnuta informace, že máme v zásobách pod zemí  tolik uranu, že na příštích 250 let máme jako ČSSR vystaráno. A to i za podmínek odstávky uhelných elektráren. O tom se uvažovalo již někdy před 40 ti lety. Asi tak. Třeba to byl brept.

Průměrný počet slepic: 4.6 (43 hlasů)

In reply to by Milan Auředník

Trvalý odkaz

Nebyl. Zastavení těžby měl mimo jiné dva hlavní důvody:

1) Šílení zelení ochránci přírody

2) Přece to nebudeme prodávat Rusům

Tak se vymyslely jiné zástupné důvody. Např. Neekonomická těžba apod.

Průměrný počet slepic: 4.6 (51 hlas)

Pane Inzo čtu vaše příspěvky velmi rád, nemyslím to nějak zle, ale zveřejňujete zajímavé informace, např. ohledně toho paliva v jaderkách, tyto informace čerpáte z veřejných zdrojů ?  Nebo máte nějaké tajné informační zdroje? Děkuji za jakoukoliv odpověď :)

Průměrný počet slepic: 4 (23 hlasů)

Bohužel o situacích v našich jaderkách žádné zákulisní informace nemám. Jak jsem uvedl, přišel mi mail s tím textem. Považoval jsem to za alarmující, tak jsem to sem dal. 
Bohužel ta situace u těch řetězových mailů je dost špatná, toulají se měsíce a postrádají to základní pro informace - kdo a kdy to napsal, kdo ručí za jejich pravdivost. Někdy se podaří zpětně ty údaje dohledat, ale většinou ne. 
Přece jen tady na VK jsme se vzájemně vycepovali, že dodržujeme určitou štábní kulturu. Pokud není pisatel schopen doložit zdroj, tak sem tu zprávu předkládá pouze ke všeobecné diskuzi.
Průměrný počet slepic: 3.7 (15 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

Dobře, dekuji Vám za vyjádření, vy to vždy v příspěvku podáte tak,  že vám to věřím i s navijákem :)  ale pokud jsou to informace z řetězových emailů, tak je to v rovině, na každém šprochu pravdy trochu :)  

Průměrný počet slepic: 2.8 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Místo ní Fialová pětidemolice navrhla na post eurokomisaře za ČR  milovníka drahých obleků (slova vládního europoslance Zdechovského) Síkelu, člověka z dozimetrického STANu, člověka který tvrdil, že když bude chybět u nás plyn, tak v Německu vypnou plyn, aby nám jej poskytli !

Kateřina Konečná - Neočekávám nic od Síkela
Konecna neocekavam nic od Sikela

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (155 hlasů)
Trvalý odkaz

dva kecalove

Průměrný počet slepic: 4.5 (131 hlas)
Trvalý odkaz

Základní fakta o české chudobě
2 miliony žijí těsně nad hranicí chudoby;
1 milion lidí žije pod hranicí chudoby;
1,27 milionu lidí je ohroženo ztrátou bydlení;
660 tisíc lidí je v exekuci.

OBČANE ZAMYSLI SE!

V roce 1991 vznikl zákon 424 /1991sb 5 §., dle kterého měli být odděleny politické strany a hnutí od státu, to se ovšem nestalo, tento zákon národu zamlčeli a v roce 1992 si uspořádali volby, kterých se účastnili politické strany a hnutí.
Nikoho se neptali a ve státě Československo vytvořili jako stát korporaci ČR a SR.
Z občanů státu udělali občany-členy politické společnosti korporace ČR a SR, který se ve společenské smlouvě podřídili ustanovené vládě. Tou smlouvou je přijetí OP, kdy se občané nevědomě dobrovolně upsali pod svrchované zákony, které na občany vymýšlí a po občanech vymáhají zástupci občanů.
Zástupci za občany podepisují smlouvy a zavazují je vazalskými smlouvami.
To vše bez trestně právní odpovědnosti zástupců a jakékoliv možné účinné obraně proti jejich zlo zvůli.
Jejich volbou, předáváte svoji odpovědnost za sebe, do rukou nezodpovědných zástupců, kteří si mohou dělat co chtějí.
Československo bylo do roku 1991 největší hospodářskou konkurencí v Evropě. Dnes konkurujeme v dluzích a mravních úpadcích.
Chudoba, nezaměstnanost, dluhy, exekuce atd. To vše začalo po tom co se v roce 1991 nezákonně, podvodně a vlastizrádně dostali k moci politické strany a hnutí, kdy měli být odděleny politické strany a hnutí od státu, místo toho členové politických stran obsadili vládu PS, Senát atd.

Pokud chceme vyřešit problém, je potřeba vyřešit příčinu, ne neustále řešit následky.
(Příčinou dnešních problémů jsou politické strany a hnutí a jejich režim)
Nejde dělat tu samou věc se stejným výsledkem pořád dokola a čekat jiný výsledek, tedy volit neustále dokola zástupce z politických stran a hnutí.....
Příčinu odstraníme tím, že půjdeme dle zákona 424/1991sb.,§3, mimo ně, ukončíme občansko-právní vztah s korporací ČR, vyvážeme se s korporatního občanství a obnovíme státní správu bez politických stran a hnutí, tak jak to mělo být!!!

Co neMÁTE vědět


Chudoba v Česku: Dva miliony lidí na pokraji propasti
https://2fp.cz/chudoba-v-cesku-dva-miliony-lidi-na-pokraji-propasti/

Průměrný počet slepic: 4.4 (81 hlas)

jednou mi policajt pomohl, a to zaparkovat. Kde myslíte že to bylo? no v cizině. Jinak vykradené auto, byt, výsledek vyšetřování nic. Část ukradených věcí se našla ale zničená, zase nic, jen jsem byl podávat vysvětlení, otázky jako bych byl podezřelý z vraždy nebo co. Přeplacený policajt ťukal jedním prstem zprávu, trvalo to dvě hodiny, výsledek nic. Kde berou ty objasněný případy? Vím o jednom - v ukradeném autě byla online GPS. Druhý den v novinách - policie našla ukradený vůz během půl hodiny, jenže to je lež - našel si ho majitel sám. A Městapo? tam snad vyhledávají dementy, kteří akorát buzerují automobilisty. Když ale někdo řekne, že vláda patří naházet do Vltavy, tak to se najednou orgáni činí.

Průměrný počet slepic: 3.7 (91 hlas)

Těch pět slepic nepatřilo policajtům, ale vám za ten příspěvek jak jste to napsal. Jinak zkušenosti s našimi pomahači a ochránci mám obdobné.

Průměrný počet slepic: 3.9 (40 hlasů)

In reply to by Jarda z Brna

Trvalý odkaz

tak tam bylo 12 jednoslepic. Asi to tu čtou hodně policajti a tuší, že jak psal Vidlák, by se mohli při případném převratu svézt s politiky (a já bych jim to přál). Zatím se mají jak prasata v žitě, vyvíjí aktivitu jenom když někdo protestuje proti vládě, nebo chce přejet hranice okresu za plandemie. Úžasné bylo to video, jak městapáci v UH rubali tatíka před jeho malým synkem za to, že neměl roušku. V Práglu bránili protizákonně vyvěšenou ukrajinskou vlajku na Muzeu. Slyšel jsem jednoho se chlubit, že chodí do práce jen na 2 hodiny. Parkování na přechodu jim nedělá problém a když jsem se slušně zeptal jestli můžou tak odpověď byla "ukažte mi občanku". Už se od té doby neptám a to, k čemu Vidlák došel v dnešním článku, jsem zjistil už dávno. Je možné, že jsou někdy užiteční, ale já to nezaznamenal. Kdybychom se mohli bránit sami, lumpů by značně ubylo, ale takto to vypadá, že policie chrání lumpy a vyšetřuje poškozené, kteří je nedobrovolně musí platit. Pamatujete třeba, jak "mladíci" okrádali chlapa který po jednom nakonec vystřelil kuší protože mu policajti nepomohli a jak to dopadlo? Za 5 slepic díky, to nemuselo být :-) Taky posílám do Práglu 5.

Průměrný počet slepic: 4.2 (34 hlasů)
Trvalý odkaz

Z programu SENIOŘI a INVALIDÉ po život.

Část VĚZENSTVÍ... Pokud se někdo dopustí jakéhokoliv trestného činu či podvodu na seniorovi či invalidním spoluobčanovi, budeme požadovat použití tak vysokých trestů, aby tito kriminálníci v budoucnu na něco podobného rychle zapomněli. Zavedení pracovní povinnosti. Jako je práce v dolech, kamenolomech atd, včetně použití trestu nejvyššího, trestu smrti. Lidská nenapravitelná bestie nemá nárok žít a škodit celé společnosti.

www.senioriainvalide.cz

Milan Auředník

Průměrný počet slepic: 4.1 (49 hlasů)

senioři vyšší kasta než ostatní ?

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)

Senioři nebudou vyšší kasta nežli ostatní populace. Copak to nechápete ? Oni jsou naopak mnohem zranitelnější a potřebují aby jim společnost poskytla adekvátní ochranu, začínající prevencí. A tahle současná společnost s tím nic nedělá, je jí to vcelku jedno.

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Cituji z titulního článku:

My, Češi, nejsme zrovna vzteklý národ, takže u nás nikdy nehořely ulice, nebyly vysklené výlohy a ani jedno auto neposloužilo jako barikáda.

Ne, není to výtka k jinak výbornému článku, ale jako pamětník se musím ozvat, že byl vysklený Aeroflot, možná to byla provokace, ale na just hned vedle na chodník složili Multikáru dlažebních kostek. Článek ZDE.

Cituji z odkazu:

Na Václavské náměstí přišlo 28. března 1969 vítězství 4:3 nad neporazitelnou

„sbornou “, oslavit sto padesát tisíc lidí.

Popis celé události ZDE.
 

V době kdy se hrál tento zápas jsem měl jízdy s osobákem jako branec pro armádu. Začínaly jsme v době zápasu v autoškole někde kolem náměstí I. P. Pavlova. Instruktor i auto už čekaly.

Řekl: vlez si za volant, jeď si kam chceš a neruš. Sedl si na zadní sedadlo, pustil tranzistoráček

a celou hodinu mých jízd byl "mimo". Jen při našem gólu se trochu zakymácelo auto. Jeli jsme k babičce do Jesenice a ani ta jej nevytáhle od rádia na bábovku a kafe. V pořádku jsme dojely zpět na výchozí místo. Zůstal na zadním sedadle a neřekl mi ani Ahoj.

PS. Jsem pamětník, možná je to dnes trestné, ale  občas mi to zajiskří a vzpomenu si na minulé životy. 

Jistě je nás více a díky osudu za to. Jen je trochu problém, že naše vzpomínky nikoho nezajímají a i současní "historici" je popírají. Ale jednou uzraje čas a potom, až nás budou miliony (Werich 1938 ZDE a BurešTV ZDE )... se budou dít věcyyy. Ten Ypsilon tam patří proto že to bude asi dost tvrdé.

Omlouvám se, je tam dost odkazů, ale to je pro nepamětníky jako důkaz že se to skutečně stalo.

Průměrný počet slepic: 4.3 (51 hlas)

A není ve skutečnosti ta jedna vysklená výloha Aeroflotu během dlouhých 55 let právě ta výjimka co potvrzuje Vidlákovo pravidlo, že jako "Češi, nejsme zrovna vzteklý národ" Myslím, že jo!

Průměrný počet slepic: 3.7 (23 hlasů)

Vidláku, díky za to včerejší upozornění, 200 jednoslepic, které tu poslední dny excelovaly, je díky tomu najednou pryč a vše se vrátilo do starých kolejí.. (Že by se ti "cizáci" všichni najednou zalekli a hromadně utekli? "Ne neschovali se, děti. Umřeli! Přesně!") Najednou lusknutím prstu přestali čerchmanti i zde přerozdělovat zdejší uživatele na ty "zlé a dobré", kdy se zlým musí ubírat a dobrým přidávat (a obráceně podle slípek)...? Tedy opravdu, ale opravdu "férové", jak by řekl Klaus. No dobře, tak věřme tomu... Jinak ovšem úplně stejný fialový hnus! A stačilo tak málo! Je to přesně jak píšete, Vidláku. Ti, co dělají ramena, jsou nakonec ti největší zbabělci. Stejně jako ten zm*d, co dobil paní Libušku. Přitom stačilo, kdyby ho někdo pořádně a důrazně nakopl (do koulí).

Průměrný počet slepic: 3.2 (32 hlasů)

Taky jsem byl ráno příjemně překvapen, že se vše vrátilo ke starým zaběhnutým pořádkům. Tak ať to tak vydrží!

Průměrný počet slepic: 3.2 (23 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

Já překvapená nebyla. Pouze utvrzená. 

(Jak jinak, pravda někoho tuze bolí, před chvilkou plný počet (5/5), o pár chvil jsem přidala zprávu a hned 6 (teď už více) jednoslepic..., vše najednou kolem 13té hod. ("Cháchá"..., že? Přimlouvejte se za Inzu, jak chcete, ale vím, že on moc nerad vlezdoprdelky.) 

Průměrný počet slepic: 3.3 (22 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

😅 🇪🇺Vítejte v západní Evropě. Australský olympijský cyklistický tým během své cesty do Paříže byl okraden v Belgii africkými uprchlíky, uvádějí zdroje.

🤷🏻‍♂️Zloději nejen ukradli téměř všechna kola členů týmu, snědli sportovcům veškeré jídlo, rozházeli věci kolem, ale dokonce jim čmajzli i trenýrky.

@neCT24 

Průměrný počet slepic: 3.6 (21 hlas)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

já vidím jen celkový počet hlasů a průměr, pokud nejsou všechny jednoslepice, nebo pětislepice, tak nevím, kolik je kterých (v určitých specielních případech by to určit šlo, ale ne v těch co tu prezentujete), to jenom Antonín a vy dokáže přesně určit, to máte nějaký jiný měřák slepic? A vám se zdá že lezu Inzovi do prdele tím, že napíšu, že vlastní dílo je OK, kopie bez souhlasu autora, nebo dokonce vydávaná za vlastní dílo je fuj? Fascinuje mě, že to píšete zrovna vy.

Průměrný počet slepic: 2.8 (21 hlas)

Slepice jsou váš obor. Dále no comment. 

Průměrný počet slepic: 1.9 (43 hlasů)

jste o těch slepicích lhala?

Průměrný počet slepic: 4.3 (43 hlasů)
Trvalý odkaz

Média (malé zamyšlení)

Vidlák ve svém článku:

"Když náckem sražená paní Libuška nestála žádnému pravdomluvnému intervjukovi za reportáž, tak to prostě musí udělat někdo jiný a naštěstí už máme vlastní média, která to dokážou."

Ano máme je, ale... jsou "roztříštěná". Ve svém prohlížeči mám víc jak 30 odkazů na různé stránky a "jůtuby" a nestíhám vždy najít to podstatné a aktuální. Hodně mi pomáhají odkazy na různé články tady v komentářích (mimo jiné).

Víte ale co nám schází? TELEVIZE. Televizní kanál s celorepublikovým pokrytím - včetně kabelovek které to přeberou (budou to mít ve své nabídce k těm jejich 100+ programům).

Vím že se to lehce řekne ale... (už zase) např. TV Barrandov má 3 kanály s minimální sledovaností i když jsou všude vidět. Nešlo by jeden "koupit" a udělat "Dezolátskou 24-ku"? Samozřejmě jde o peníze (vždy v prvé řadě) a taky o plno dalších záležitostí. Možná by se našlo dost bohatých investorů kteří by pomohli. Jak jinak chcete probudit spící ovčany?

O program nemám obavu. Stačí se projít jůtubem a odborníků u nás dezolátů a chcimírů je taky dost. Uvažujte. Za rok a něco jsou parlamentní volby. Uznejte sami, že proti té libtardí mediální hydře jsme stále slabší. "... naštěstí už máme vlastní média..." a já smekám před všemi co se na nich podílejí, dělají je a já jim děkuji a přeji Vydržte Stačilo!

Snad jsem nikoho tímto článkem nepohoršil a velice rád si přečtu vaše reakce (doufám že nějaké budou).

Průměrný počet slepic: 4.5 (67 hlasů)

jenom názory dezolátů by asi moc velký úspěch neměl. Nebaví. Nebaví všechny. Byla by to asi nuda. A čím vyplnit čas mezi politikou?

Práva na flmy, na sport atd. jsou drahá. Estrády? Soutěže? Dělám v kultuře už víc než kopu let. Divák je "hrozná sviňa". Chce být baven. Ostatně celopločné vysílání tu přece je. Modrý jelen, Bobvize, rádio Univerzum... Je to sice na netu, ale dneska má internet skoro každý. Celoplošný kanál?  Klidně vám to přepnou na sport, detektivku horor nebo soutěž...

Ve vlastnictví kanálu to není...

Průměrný počet slepic: 4.2 (34 hlasů)

čím stejnou a nerozhodnou skupinu "nalákat" k volbám?

Je to otázka politická a ne "zábavy" pro širokou veřejnost. Toho je všude dost, ale naše vysílání budou sledovat jen ti správní voliči. Co takhle vysílat v blocích? Hlavní zpravodajský blok (mimo mimořádek) tak dvacetiminutový spouštět denně po čtyřech hodinách. V něm by byly krátké a zredukované zprávy s odkazem na zdroj. Dobře to dělá Dr. Vajíčko. Ideální by pro to byl kanál BurešTV, protože to umí a dokazují že k tomu není potřeba oficiální televizní vysílání. Začal bych tímto na sítích a ono se to určitě rozroste. Ten problém je jen v lidech.

Budeme trochu počítat a odečítat z celkové populace. Děti to nezajímá, náctileté také ne, starší mládež minimálně, pracující sledovat v noci dva dvouhodinové pořady také nebudou. Rovněž odečtěme lidi co neumí s PC a lidi bez připojení. Tak kolik diváků vám zbude? K těm přidejme srdcaře a vlastence co získávají informace jinde a odečtěme "neplatné?" hlasy. Také vady na volbách jako je „zkreslení“ výsledků, hlasy z ciziny a mediální a stranické manipulace v mediích a jsme na tom v podstatě čím dál tím stejně. Do budoucna ale vidím jedno velké + a to v tom že politika vlády a dopady na veřejnost budou čím dál tvrdší a naše názory a snahu po nápravě bude vyhledávat čím dál více lidí. Teď se ale naskýtá otázka dvou protiběžných křivek a která zvítězí. Stále se upevňující moc státní a politické garnitury a uvědomělost voličů opozičního smýšlení. Opravdu musíme narazit až na dno?

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)

Občan by měl zákonem stanovenou volbu, zda své poplatky dávat "veřejnoprávní" TV, nebo této veřejněpravdivější TV. Pro druhou alternativu bych rád přidal.

Průměrný počet slepic: 4.6 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Celkem drsný....počkám si na ten zítřejší 

Průměrný počet slepic: 4.1 (30 hlasů)